‘Aanval PSV is in goede handen bij scouts van Europese topclubs’

Uit Nederlandse ochtenddocumenten blijkt dat de overwinning van PSV op Omania Nicosia op het laatste moment een bewijs van tevredenheid is. Ondanks de tegenslag na de tegenslag won de Eindhovense ploeg met 1-2 in Cyprus.

De dag na de wedstrijd richtten de Nederlandse media zich vooral op de bizarre situatie op het eiland, die eerst werd uitgesloten door Eron Zahawi en Jordan Des, en daarna weigerde alleen Zahawi mee te doen vanwege een eerdere coronabesmetting. Natuurlijk zijn er op dit moment zeven besmettingen en degenen die geen PSV hebben.

Ongeveer zes maanden geleden, toen hij nog geen permanent lid van het eliteleger was, had hij nooit kunnen vermoeden dat een vliegtuig speciaal voor Cyprus zou opstijgen op een donderdag in de herfst van 2020, en dat mysterieuze nieuws zou worden gepost op Twitter. Verschijnt over de komst van Jordan Des. ‘ D. Volkrant, Die de klacht van het PSV die bij de UEFA is ingediend, terecht acht. ‘Als iedereen met verschillende alinea’s zou komen, zou dat niet meer gebeuren.’

Ondanks de Corona-zaken en de afwezigheid van Zahawi stonden spelers als Maduweck en Malen en Godse op het veld. “Kotse heeft eens te meer laten zien hoe uniek het is om voor een Nederlandse club te spelen”, zei hij D. Volkrant.

‘Scouts van Europese topclubs klaar met blocnote’
Telegraaf Hij vond een heel sterk team op het veld in Nicosia. Met de aanval van PSV zijn Mal மா n, Mario Gotze, Noni Madouk en Mohamed Ihatren klaar voor Notepad met scouts van de beste Europese clubs. Al is er door die aanslag op Cyprus maar heel weinig ontstaan ​​”, zegt de krant, die Malin uiteindelijk twee keer zag scoren.

READ  Djokovic steunt Sverre, beschuldigd van mishandeling: "Hij kan met me praten" | Nu

Internationaal drie keer meer dan de volledige selectie van Ammonia Nicosia (13 miljoen euro), schoot 1-2 in de 92e minuut. De PSV kon de volledige tegenslag voorleggen en kloppen tussen de extremisten Telegraaf.

‘Erg zoet’
Verder Alzheimer’s Docblot Richt zich op de klacht van PSV. De club vindt dat er een gelijk speelveld moet zijn voor alle Europa League-teams, waarin de regels van de voetbalbond moeten worden gehandhaafd. Anders is het een oneerlijke concurrentie. De afwikkeling van deze zaak moest vervolgens op het domein van PSV getoond worden omdat de voorbereidingen voor de wedstrijd niet mis waren gegaan. Het werkte maar tot op zekere hoogte, maar het succes was erg zoet voor PSV ”, aldus K.P.

Written By
More from Arzu

Bondscoach Lowe praat over ‘Pitch Black Day’ na het beledigen van Duitsland in Spanje | Nu

Bondscoach Joachim Loew zag dinsdagavond in Duitsland in de Nations League-wedstrijd tegen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *