ADO Den Hawk ontslaat coach Rankovic na negen wedstrijden | Nu

Alexander Rankovic is zaterdag ontslagen als coach van ADO Den Hawkin. F.C. Na de 2-4 nederlaag tegen Twente kreeg zijn zaakwaarnemer, zijn zaakwaarnemer NU.nl.

Rankovic is pas sinds dit seizoen bij ADO, de club waar hij als speler speelde. De oud-verdediger werkte in zijn eerste baan als hoofdtrainer bij Hoffstad, waar hij een compleet nieuw team moest opbouwen.

Het was al verontrustend bij ADO, waar assistent-coaches Rick Hookendorp en Michael Santoni deze week werden ontslagen bij hun technische staf. Ook ontkende Rankovic vorige week niet dat er spanningen waren tussen hem en de clubleiding.

Als Rankovic aftreedt, zit de voormalig assistent-coach van Wittes en Sparta Rotterdam slechts negen wedstrijden op de bank als coach van ADO. Hij had twee overwinningen: één in het toernooi en één in de trofee.

F.C. De ATO, dat vorig seizoen aan degradatie ontsnapte na een bijna uitzichtloze nederlaag tegen Twente, staat 16e op ERTVC met vier punten uit acht wedstrijden.

Het is nog niet bekend wie er na Rankovic gaat winnen in het Cars Jeans Stadium. Volgens Uitzending West Richard Napper, die de enige assistent-coach was bij de ADO-staf, zou Hagner ook moeten verlaten.


ADO Den Hawk was zaterdag lager dan FC Twente en verloor met 2-4. (Foto: Pro Shots)

Bekijk resultaten, positie en programma op ERTVC

READ  வாழ்க | 'Britse prins William Corona hield infectie geheim' en WHO-leider geïsoleerd uit voorzorg | coronavirus
Written By
More from Arzu

Sudan normaliseert de betrekkingen met Israël | Buitenland

De overeenkomst tussen de landen kwam na de Amerikaanse bemiddeling. De Amerikaanse...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *