Ajax hoopt terug te keren: ‘Als het ooit zou gebeuren, zou het geweldig zijn’

Vaklav Cherni Als een huurling FC Twente Volledig vernieuwd. Toch heeft de 23-jarige Tsjech er nog nooit van gehoord FC Utrecht, Hij hoopt ooit zijn grote belofte te kunnen nakomen Ajax.

Cherni was in Dine ERTVCZiet er goed uit voor vier overwinningen en vijf assists. Het was totaal anders dan vorig seizoen toen hij met nul goals en nul assists vastzat bij FC Utrecht. In de kathedraal kwam de vleugelaanvaller niet voor in de plannen van Jan van den Brom, en toen vertrok hij. Hij nam het als vanzelfsprekend aan.

“Ik heb niet veel gevraagd van FC Utrecht, maar het werd voor het eerst aan mij verhuurd, dus ik weet niet hoe het normaal gaat”, zei Cherni. WIJ. “Ik zie wel eens mensen komen om andere huurlingen te vragen hoe het gaat. Het is dus duidelijk dat de dingen anders zijn bij andere clubs. Hoe dan ook, het doet me niet veel goed.”

Cherni treft zaterdagavond Ajax Twente tegen Ajax. Hij voelt zich nog steeds Ajacied. “Ik was daar vijf jaar en het was mijn eerste club buiten Tsjechië. Dat gevoel zou nooit weggaan. Het zou raar zijn als ik zou zeggen dat het niet zo was. Ik ben de club dankbaar. Ik ben opgegroeid bij Ajax, meer zegt het niet”, zegt hij.

Op een dag hoopt Cherni nog te schitteren op het shirt van Ajax. “Ja, natuurlijk. Als het ooit gebeurt, is het geweldig. Maar daar wacht ik niet op. Nu ben ik in Twente.

Written By
More from Arzu

Buren waren geschokt dat Celine niet te zien was bij Fiat Heinstrad in Den Haag: ‘Dit had ik nooit verwacht’

Havik – Een lokale man die woensdagavond een huiszoeking uitvoerde in het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *