Ajax: “Ze zijn vreselijk” | Nu

De recordzege van Ajax zaterdag bij VVV-Wenlow is ook in andere landen groot nieuws. De internationale media zijn verbaasd over de 0-13 die de geschiedenis van Amsterdammers ERTVC in Wenlow schreven.

“Pas op Atlanta! Ajax geeft niet op”, schrijft hij Het Gazette Dello-spel. Italiaanse sportkrant waarschuwt rivaliserende Amsterdamse club dinsdag in de Champions League.

De Spaanse krant Marca noemt de 0-13 een “Guinness Book of Records-overwinning” en staat erop dat Ajax niet eens in de sterke volgorde speelde.

Eric Den Hawk, met de wedstrijd tegen Atlanta in het achterhoofd, zorgde voor Sean Clipper, Jurgen Ecklencombe en Lasina Troy. En nog vreemder, het leverde hem de grootste hit op ERTV op. Na Christian Kum rood was Ajax wreed tegen de rivaal. Ze scoorden negen keer! “

Foto’s van het historische succes van Ajax in Wenlow

‘Reuzen Ajax VVV.

Hoofd van de Belgische krant Newsspot kopt: “Historische hartslag: Ajax verplettert VVV-Wenlow met 0-13!”. En de Duitse krant Afbeelding Schrijft: “VVV verliest van landskampioen Ajax 13-0 (!). Thuis! De eerste helft was al een nederlaag voor VVV (0-4), maar op een andere dimensie. Na de rode kaart van Christian Cummins. , Het ging zo snel. “

Engelse media zijn ook open. Op websites BBC In Sky Sports Alle doelen zijn te vinden. “Ajax triggert VVV met 0-13”, schrijft de BBC. En “Ajax-giganten versloegen VVV.”

Volgens de wet Tijdschrift Sport De social media-afdeling van VGV weet niet wat ze moet doen als Ajax dubbele cijfers bereikt. “Vanaf het tiende doelpunt tweette VVV alleen nog gifs in een poging de ergste nederlaag in de clubgeschiedenis te minimaliseren.”

Written By
More from Arzu

Trumps advocaat Giuliani Borat reageert op foto’s | Vermaak

De film is officieel Struggle Next Movie: The Great Bribery of the...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *