Amstel Live-vrienden gaan sowieso door en krijgen de gratis digitale versie | Nu

Het muzikale evenement De Vrendon von Amstel Live vindt dit jaar sowieso plaats. De 23e editie van het evenement vindt digitaal plaats op zaterdag 16 januari vanuit Botan Rotterdam Ahoy, biermaker Amstel en producent Tripe Company Bekend gemaakt.

Kaarten zijn gratis te bestellen via de evenementenwebsite.

De twee uur durende livestream bevat Armin van Buren, Guess Mewis, Andre Hayes, Snell, Thomas Octa, Paul de Munich, Willek Alberti, Typhoon, Deer en Paul de Leave. Kunstenaars doen dit vanuit een organisatie die afstand van elkaar kan bewaren. Iedereen zal vooraf een korte test maken.

“Elk jaar kijken we uit naar januari, wanneer we twee nachten samen met vrienden en collega-artiesten kunnen doorbrengen om muziek te maken en herinneringen voor het leven te creëren”, aldus avondgasten Nick en Simon.

Toen begin december duidelijk werd dat er geen versie kon worden georganiseerd met het fysica-publiek van dit jaar, werd besloten om een ​​virtueel evenement op te zetten. Machil Hoffman van producer Tribe zegt dat veel artiesten van deze projecten hebben gehoord.

“Ze kijken elk jaar uit naar elkaars show, maar ze vragen: maar gaan we toch iets doen? Een nieuwe show over een maand is twee uur vol duetten en samenwerkingen.” Alle artiesten doen onzelfzuchtig mee en worden niet betaald voor hun optredens.

Vorig jaar werd bekend dat de voor deze maand geplande shows zouden worden afgelast vanwege de Corona-crisis. Die tickets zijn veranderd in een nieuwe serie die in januari plaatsvindt.

READ  Ronald Commonman Club FC Barcelona | Amerikaans voetbal
Written By
More from Arzu

Philadelphia kondigt bevel tot avondklok tegen rellen aan | Nu

De autoriteiten in de Amerikaanse stad Philadelphia hebben een avondklok uitgevaardigd om...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *