Anderson voor de vijfde keer naar de WK-finale

De eerste twee legs van de wedstrijd waren redelijk uit elkaar, maar misten beiden enkele kansen in de dubbeldivisie. In de derde leg gooide Anderson voor 124, en twee legs later wonnen de Schotten de set. De tweede set begon spectaculair: Cisnl gooide voor 170 en kwam toen zelfs op 2-0. Maar nadat de Engelsen zeven sets darts misten, keerde Anderson terug met 2-2. Toch ging de set na een mooie 78 finish naar Cisnall met 3-2.

Anderson neemt de leiding

In de derde set kwam Anderson met een goede Elf Tarter 1-0. Cisnall counterde goed met 119, maar kon niet voorkomen dat de set naar Anderson ging: Scott gooide 84 en pakte de set met 2-1. De vierde set had door Cis kunnen worden gestart, maar Anderson zorgde meteen voor een break in de heenwedstrijd. Deze voorsprong gaf hij niet op, waardoor de set met 3-1 won (3-1 in sets). Cisnell ging aan de slag en deed het: Mede door de 124 finish pakte hij de set van Anderson en kwam terug in 3-2 sets.

Omhoog en omlaag

Nadat twee sets tegen de darts gingen, duurde het tot Cisnl zijn eigen set had. Hij begon de jacht op de zesde set met een 121 finish op de bulls, maar slaagde er uiteindelijk niet in om de set te passeren. Het was Anderson die de vijfde leg won en met 4-2 ging. In de zevende set gooide ‘The Flying Scotsman’ 116, maar dit was de enige finish die hij in deze set kon halen. Cisnall voorkwam dat Anderson een set won en bracht de stand in sets op 4-3.

READ  NK All Round: Patrick Roast en Jorian Der Morse nemen de leiding na de eerste dag | Skiën

Scott vliegt naar de overwinning

Cisnell kreeg de kans om de stand weer gelijk te maken in de sets, maar het was Anderson die de set beter begon: hij nam een ​​2-0 voorsprong met 78 en 92 punten. Cisnell kreeg de kans om nog één leg te pakken, maar miste vier pijlen in het dubbelspel. Anderson vond met veel moeite de dubbele vijf en won de achtste set met 3-0. Daarmee brak de tegenstand van Cisnall uit: ‘Sisi’ gooide zijn dertiende 180-run, maar Anderson sloeg ook dertien keer de maximale score. Hij miste de double-over voor 101, maar een 6-3 overwinning een innings later en een WK-finale was een feit.

Written By
More from Arzu

Tien hacks verwijzen naar vier ‘verdachte gevallen’ bij Ajax: ‘Maar ik heb goede trouw’

Eric Den Havik Nicholas Tagliafico, Nouveau Masroy, David Neres En Lasina Troy...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *