Andre Hayes Jr. gaat trouwen: “Mijn grote liefde ja!” | Tonen

Andre Hayes Jr. en zijn Monique gaan trouwen. De zanger maakte het nieuws vandaag bekend op zijn Instagram.
‘Mijn grote liefde, de sterkste en mooiste vrouw op aarde zei ja’, schrijft hij door de romantische momentopname van de twee.
Ze zijn samen sinds februari nadat ze eerder uit elkaar waren gegaan, en Andre is tijdelijk verliefd geworden op presentator Bridget Masland.

Kort na die relatie en Monique keerde terug naar Westenberg, hij wilde zijn ‘maan’ voorstellen, maar hij besloot het niet te doen. “In eerste instantie, toen we weer bij elkaar kwamen, vond ik het ongepast om het te vermelden. Ik heb tenslotte haar leven op zijn kop gezet door het huis uit te gaan”, vertelde ze de divisie in september.

Volgens Troy had hij eerder om Monique’s hand gevraagd. “Ik ben al een heel eind gekomen. Ik kocht een mooie bijzondere steen van een vriend en moest die in de ring stoppen. Kort voordat ik het aandurfde, kwam onze relatie in de problemen.”

Hij zei dat hij dit najaar klaar was voor een project. “Ik hoop dat ze met heel haar hart ja zal zeggen. Het zal gebeuren, maar ik houd het geheim. Het is me nu duidelijk dat deze vrouw bij mij past.”

De relatie van gloeiend licht

Trey en Monique gingen in november vorig jaar uit elkaar. Het nieuws over Hayes ‘vroege geluk met Bridget kwam nadat Hayes had aangekondigd dat zijn relatie met Moon, wiens zoon Andre is, voorbij was. De zanger deelde op 19 december een intieme momentopname van hem en Masland Met een romantische quote. Daarin zei de 25-jarige zanger dat Bridget hem verdiende in zijn ‘beste’ ding, juist omdat hij ook met zijn ‘slechte kant’ kon omgaan. De twee brachten samen een kerst door tijdens een reis naar Parijs.

READ  McKelly speelt een sleutelrol in PSG; V / D Peak wijdt zich aan Bruno Fernandez

Eind vorig jaar dIn 2020 gaan ze naar boven. “Ik sta bij haar in mijn plaats”, zei een liefhebbende Andre op RDL Boulevard. ‘Ik heb al een sleutel. Ik kan er veel van vinden.’ Pas als de zanger zijn 3-jarige zoon Andre Over heeft, is hij nog te vinden in zijn eigen huis. “Als ik iets lekkers heb, ga ik naar mijn eigen huis. Maar ik wil de rest van de dag bij haar zijn. ” ‘

Moet Bridget, die al in een alinea heeft aangegeven dat ze ‘te oud’ wil zijn met Andrew, een plan overwegen? ‘Ik weet het niet,’ zei Andre, ‘het kan een jaar vol verrassingen worden.’


Andre en Monique zijn sinds eind februari weer een stel. © Instagram / Andre Hayes

Written By
More from Arzu

Live: PSV doet weer iets, AZ nog OK | Amerikaans voetbal

Volg alle duels in de Europa League Leef door ons klassement met...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *