Annabelle Naninga – Ik ga nu niet weg, maar ik wil de Theory Bud-commissie verlaten en niet op de kiezerslijst staan

Alleen door zich volledig terug te trekken uit de groep kan het forum voor theorie worden gered. De afgelopen dagen heeft hij zich thuis volledig onmogelijk gemaakt. De offers die hij vandaag en gisteren heeft gebracht, zijn helaas bedrog.

De partij springt al jaren van rel naar corruptie door ophef, vrijwel zonder uitzondering, door toedoen van de partijleider en / of het administratieve falen van de JFVD. Het meest recente dieptepunt was weer een Nazi-oprisping uit de JFVT-hoek, waarna de daders werden gepromoveerd en de klokkenluiders onder druk werden uitgezet of ontslag namen. Het is niet alleen ongelooflijk schadelijk voor de duizenden goedbedoelende JFV’s die de politiek opwarmen via onze jongerenvereniging. Maar voor de FVD-afgevaardigden doen onze kiezers elke dag er alles aan om ons partijprogramma uit te voeren.

Door het ongecontroleerde gedrag van de partijleider Budget en een regering die hem niet kon beheersen, de beste volksvertegenwoordigers en een beter plan, lijden steeds weer grote schade. Volksvertegenwoordigers die herhaaldelijk worden geconfronteerd met controversiële impulsen van de BJP en moeten reageren op zaken die niet in ons plan staan ​​en niet bij onze partij horen.

Dus nu hadden we een weekend achter de rug, het antwoord na drie dagen vergaderen op de vraag ‘wat moeten we doen met de neonazi’s’: echt niets. Een weekend waarin de partijleider de hele partij met vuur verbrandt in plaats van simpelweg de verkeerde elementen op te ruimen, af te vuren en te verdrijven. Het weekend waarin de nazi-rebellen beter beschermd waren dan de goede naam, eer en integriteit van een honderdtal FVD-afgevaardigden. Volgens de soms pessimistische gesprekken die ik dit weekend met hen had, waren het vertegenwoordigers van mensen die zich niet durfden te laten zien op het schoolplein of bij de sportclub.

READ  Elaptellooui, een lijfwacht in het ziekenhuis vanwege een vuurwerkongeval Nu

Het rookgordijn dat door de media wordt opgeworpen over het experiment is niet dik genoeg om af te leiden van de feiten van de ‘offers’ van Larmont die verklaren of je wel of niet bij de groep hoort. De media rechtvaardigden het nieuws dat het nazisme verspreidde niet. De media flirten niet altijd met complottheorieën en dubieuze genres. De media houden het verrotte jeugdbestuur niet aan de macht. De media riepen de volksvertegenwoordigers met lichte kritiek niet op om ‘Ik ben de partij’ te roepen, maar komen niet in opstand tegen de ernstige onrust. De media hebben de bewezen, herhaalde nazi-loopgraaf-postende idiootfractie-arbeider niet aangesteld. De media misten het pad met rellen en uitglijden niet. De media houden geen innerlijke angstcultuur in stand waarin niemand kritiek durft te leveren op de inhoud. De media hebben in het weekend niet een heel boek vernietigd omdat ze de gemaakte fout niet wilden toegeven en het wilden repareren.

Slechts één persoon doet het binnen de FVD, en dat is lijsttrekker Budget.

Maar is hij niet verantwoordelijk? Heeft hij zichzelf niet opgeofferd onder de valse wet dat FVD’s die afstand willen nemen van het nazisme in feite eenvoudige zielen zijn die tuinieren in een gemiddeld linkse media-frame? (Interessante vraag: als er niets aan de hand is, als het frame alleen door idioten wordt geschopt, waarom dan een paar posities opofferen?

Dit is een grap. Zoals Pudet dit weekend deed, zou iemand die zich openlijk en privé gedroeg, iemand die een partij zeer ernstige schade zou toebrengen, niet alleen volkomen onaanvaardbaar zijn in het bestuur van een gewone partij, maar hij zou ook onmiddellijk worden uitgesloten. Dit is vergelijkbaar met serieuze JFVD’ers: beloning voor wangedrag.

READ  Door disfunctie zijn voor het eerst meer dan 11.000 coronabesmettingen gemeld Huiselijk

Ik zette bijna een schaar op mijn FVD-lidkaart. De rokerige ruïnes, ooit het grootste feest van Nederland, rook naar onaangename bruine rook. Maar het was precies de Messiaanse daad van het opofferen van Theorie Padet en hij mompelde verwoed over de ‘test van de media’ die de schaar weer in de keukenla legde. Het forum voor democratie verdient een betere regel.

Dit is mijn laatste poging om met alle grote mannen binnen de FVD een keuze te maken over wat politiek zou moeten zijn: werken voor onze kiezers bij de uitvoering van ons plan. Dat plan is niet significant veranderd sinds ik in 2017 lid werd. De leider van onze partij deed dat, waarvoor ik me niet inschreef.

Een politiek samen Side show Wordt de hoofdact en rel, je hebt niets te zoeken in de partijadministratie van onze FVD. Dus ik ga niet weg. Ik blijf bij mijn eis dat Theory Paddy de commissie verlaat, niet op de kiezerslijst staat, dat we extremistische elementen uit de partij verdrijven, en na drie dagen mag er geen ‘administratieve afstand bewaren’ of andere zwakke pesterijen zijn. Het bestuur (in feite zonder enig nadeel voor de leiding van de begroting, laat u niet misleiden) heeft de mogelijkheid mij hiervoor te schrappen. (J) betekent dat het beter is om campagne te voeren binnen de FVD dan om je te verzetten tegen nazi-ideeën. Dus ik heb het tenminste geprobeerd. Ik nodig mijn mede (kandidaat) vertegenwoordigers van de mensen uit om hier naar hun geweten over te praten.

READ  Incompatibele Lionel Messi helpt Ronald Coman en FC Barcelona winnen | Amerikaans voetbal

Written By
More from Arzu

VN: Nederland schendt jeugdrechten uit Utrecht zonder nationaliteit | Nu

De Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties (2010) heeft geoordeeld dat Nederland de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *