Apple kondigt het evenement van 10 november aan – Computer – Nieuws

Apple heeft nog een ding aangekondigd. Het vindt plaats op 10 november op het hoofdkantoor van Apple in Cupertino, VS, maar is ook online te volgen. Het gaat over het overschakelen van Intel naar ARM voor Mac-computers.

De afbeelding van de aankondiging onthult verder niet wat deze gebeurtenis zal zijn, maar er wordt aangenomen dat het zal draaien rond het x86-framework voor ARM-chips voor Intels Commerce- en Mac-systemen. Cupertino wees er in juni al op Overschakelen naar gepatenteerde ARM-chipsDe Mac met de ARM-chip zal tegen het einde van dit jaar aan consumenten worden vrijgegeven en de volledige overstap zal over twee jaar voltooid zijn.

Hiervoor was er iets Gerucht Apple wilde op 17 november een evenement houden om zijn eerste Mac-computer met een eigen ARM-processor te demonstreren. De aankondiging wordt gedaan op 10 november. Het gerucht kwam van John Browser, die de datum van het vorige iPhone-evenement nauwkeurig voorspelde en nauwkeurige informatie verstrekte over welke iPhone wanneer zal worden vrijgegeven. De gegevens voor de opgegeven browser lijken niet helemaal nauwkeurig te zijn, maar het is duidelijk dat de inhoud mogelijk een Mac is met de ARM-chip.

Naast de ARM Mac wil Apple op dit evenement ook AirTax laten zien. Dit zijn kleine apparaten die werken met de U1 ultra-white band-chip voor nauwkeurige lokalisatie van bijvoorbeeld een sleutelbos. MacOS 11 Big Sur wordt mogelijk officieel gelanceerd.

Apple is nog een ding

READ  Philadelphia kondigt bevel tot avondklok tegen rellen aan | Nu
Written By
More from Arzu

Ajax-debutant verslaat probie: ‘Dit is een begin’ | Nu

Brian Proby bevestigt dat er na zijn eerste doelpunt voor Ajax nog...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *