Asus en EKWP introduceren RTX 3000 grafische kaarten met vooraf geïnstalleerd waterblok – Computer – Nieuws

Asus wordt geleverd met drie RTX 3000 grafische kaarten met de vooraf geïnstalleerde Water Black. Het bedrijf ontwikkelt deze GPU’s in samenwerking met EKWP. De RTX 3090- en 3080-modellen worden half november uitgebracht en de RTX 3070-variant komt een paar weken later aan.

Asus kondigde eerder deze week de komst aan van zijn watergekoelde RTX 3000 grafische kaarten Naar Facebook Al snel werd EKWB uitgebracht Een blogpost Met meer informatie. Watermodules zijn gebaseerd op de kwantumvectorontwerpen van EKWP, maar zijn compatibel met de PCB-ontwerpen van Asus. De watermodule is voorzien van een Asus merknaam. Het koeloppervlak is gemaakt van vernikkeld koper en heeft een acrylplaat aan de bovenzijde.

ASUS EKWB RTX 3090/3080 (links) en RTX 3070-variant

EKWP biedt ook videokaarten met aluminium aan Achterplaat, Maar het bedrijf liet zijn foto’s niet zien. Videokaarten hebben een ontwerp met één sleuf met drie display-poorten 1.4A-connectoren en een HDMI 2.1-connector. De getoonde RTX 3090 en 3080 videokaarten hebben ook twee 8-pins connectoren voor stroomvoorziening.

De RTX 3070-variant is opmerkelijk, hij is single 12-pins sensor Het referentiemodel van Nvidia lijkt dezelfde kracht te hebben. Aangepaste RTX 3070-videokaarten gebruiken doorgaans 8-pins connectoren. Ook het RTX 3070 Water Block slaat toe Gates In Verkooppunten De warmte wordt aan de zijkant van de gootsteen geplaatst.

EKWB meldt dat de videokaart is ontworpen voor gebruikers op maat Lus Willen creëren, maar willen de airconditioner van hun videokaart niet vervangen door een waterkering. De modellen RTX 3090 en RTX 3080 zijn half november verkrijgbaar. De RTX 3070-variant zou tegen het einde van deze maand moeten worden gevolgd. Adviesverkoopprijzen zijn nog niet bekendgemaakt. Kloksnelheid is ook niet gespecificeerd.

READ  Geldoman trekt bij Zero de roze trui uit, maar ziet Hindley en Geogen Hart naderen | Nu

Asus EKWP GeForce RTX 3090/3080 (links) en RTX 3070-model

Written By
More from Arzu

Van Hanejem bekritiseert Oranje: ‘We kunnen niet met hem mee naar het EK’

Het Nederlands elftal boekte zondagavond de eerste zege onder bondscoach Frank de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *