Badr Hari is nu niet bang voor ‘ABC-kickboksers’ als Adekpuy of Verhoeven

Badr Hari heeft vertrouwen in de strijd van zaterdagavond tegen Rotterdam tegen Benjamin Adekpoy. Volgens de Marokkaan Amsterdam had zijn Roemeense vijand geen wapens om hem te verslaan.

“Benjamin is net als Rico, ze hebben geen speciale effecten”, leidde Harry het gevecht. “Ik heb iedereen al laten zien dat Rico makkelijk te verslaan is.”

Harry noemt vorig jaar het titelgevecht op Keledrom, waarin hij wereldkampioen zwaargewicht Verhoe tweemaal tegen de grond sloeg, voordat Harry met een beenblessure stopte.

“Rico heeft geen techniek, geen speciale effecten, hij kan niets speciaals doen zoals Benjamin. Het enige wat hij doet is de tegenstander knock-out slaan”, zei Harry. “Je zult me ​​niet verslaan met dit ABC-kickboksen, want ik doe het Volgende niveau. “

Adekbui noemt Hari een ‘hardloopexpert’

Adekpuy is sinds 2016 de trainingspartner van Verhoeven. “Mijn coach, Dennis Crawley, kent Badr al heel lang en Rico kent hem goed”, zei Roemeens. ‘Ze hebben me wat tips gegeven.’

Harry lachte om die opmerking. “Het enige dat Dennis en Rico hem kunnen vertellen, is dat ik hem hard heb geslagen en dat jij de grond raakt.”

Adekby noemde Hari “een expert in hardlopen” en noemt onder meer twee gevechten tegen Verhoeven waarin Amsterdammer met een blessure moest afvallen. “Weet iedereen het precies? Als het gevecht zwaar wordt, zal Badr altijd een manier vinden om erin te persen”, zei Adekpuy.

Harry: ‘Ik heb al zijn legendes getikt’

Harry (die 106 van zijn 122 gevechten won, waarvan 92 knock-out) reageerde cynisch: “Hij spreekt de waarheid, en natuurlijk houdt hij me al een hele tijd in de gaten. Een paar genoemd. ‘Alle mythes dat hij een fan was, hebben me geraakt.’

READ  Patrick Kicken: het laatste jaar van de beste 2000

Het gevecht tussen Harry en Adekpuy wordt naar verwachting op zaterdag van 21.30 uur tot 22.30 uur om veiligheidsredenen geheim gehouden op een locatie in Rotterdam.

Written By
More from Arzu

Varkenskop en graffiti in de huizen van Amerikaanse toppolitici

Het congres keurde vorige maand een corona-ondersteuningspakket van meerdere miljarden dollars goed....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *