Basakshir stunt tegen United door Fosu-Mensa en Van de Peek, Janet en Lazio | Champions League

Manchester United heeft hun eerste nederlaag geleden na twee overwinningen in de groepsfase van de Champions League. Pashakehir was erg sterk voor de Engelsen in Turkije (2-1) en scoorde daarmee de eerste punten. Momenteel leidt United nog steeds het team.
De Engelsen begonnen matig aan de wedstrijd en raakten al snel achterop. Temba opende de score voor de Turkse club. Na de pass van Edin Visco kreeg Senegal het doel van Dean Henderson vrij van zijn eigen helft.

Wisca zag het tweede doelpunt van Bagokehir in de 40e minuut, maar Manchester United kreeg vlak voor rust weer wat contact. Anthony Marshall ging naar binnen na de kruisiging van Luke Shaw.

Net als in de vorige wedstrijd in de Champions League tegen Leipzig was Tony van de Beek een hoofdrolspeler in Manu. Een uur later werd hij vervangen door de Fransman Paul Pogba. Timothy Fosu-Mensa arriveerde een kwartier voor tijd. Later in deze groep was Leipzig – Paris Saint-Germain. De winnaar van deze wedstrijd staat gelijk met Manchester United.

Zenith – Lazio
Janet won de Champions League-wedstrijd tussen St. Petersburg en Lazio niet. In Rusland was het 1-1.

Een half uur nadat middenvelder Alexander Eroque op voorsprong kwam voor Janet. Lazio was erg sterk na rust. Invaller Felipe Kaiseto maakte tien minuten voor tijd gelijk. Ecuador werkte goed op de harde pass van Francesco Acerby. Diep in blessuretijd dacht de thuisploeg nog dat ze zouden winnen, maar de vervanging werd afgelast vanwege een buitenspelpunt van Andrei Mostovai.

READ  Annabelle Naninga - Ik ga nu niet weg, maar ik wil de Theory Bud-commissie verlaten en niet op de kiezerslijst staan

De keuze van de Romeinen was erg klein. Het hele team zat zaterdag geïsoleerd door meerdere positieve coronatesten. Zo bleven hoog scorende Ciro Immobile, de Nederlandse spelers Javan Anderson, Lucas Leva, Luis Alberto en doelman Thomas Stragosa achter in Italië. Wesley Hoyt was erbij en speelde de hele wedstrijd.

Lazio staat bovenaan Groep F met vijf punten, terwijl Janet laatste in de groep staat met één punt. Later op de avond spelen teamleden Club Brooke en Borussia Dortmund tegen elkaar.


Written By
More from Arzu

Fox News trekt zich ook terug uit de persconferentie van de Trump-campagne

Vorige week deden televisiestations als MSNBC, CBS, ABC en CNBC precies wat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *