Berun begaat een pijnlijk misdrijf in München Borussia Manchengladbach | Amerikaans voetbal

Robert Lewandowski opende de score voor Bayern met zijn twintigste doelpunt in de Bundesliga dit seizoen. Pole deed het met een strafschop. Leon Koretska keek een tijdje naar 0-2. Halverwege was het weer goed. Jonas Hoffman scoorde tweemaal voor de thuisploeg.

Na de hervatting gaf Florian Newhaz de leiding aan Borussia Dortmund, een Bayern-speler die de selectie van Joshua Cirque had gemist en die niet meer goed kon maken. Dat team is aanvoerder, maar als die club wint van Borussia Dortmund op zaterdag R.P. Leipzig kan door hen worden verzonden.

‘Persoonlijke fouten’

Gladbach was erg getalenteerd. Ze hebben ons gestraft voor een aantal van de fouten die we hebben gemaakt, ”zei Flick DAZN. “We speelden goed in de eerste 30 minuten en hielden het spel in onze handen, maar de kleine dingen maakten een einde aan het spel. Fouten van ons, balverlies en slechte verdediging. Persoonlijke fouten sloegen ons hard in want toen we met 3-2 achter stonden, konden we niet terugkomen. Gladbach maakte de stoelen kleiner en keek toen beter. “

Bekijk het hier Resultaten, posities en programma in de Bundesliga

READ  Hakeem GH met Chelsea volledig overtroffen door Manchester City | Amerikaans voetbal
Written By
More from Arzu

OM: Beste L. In DNA, Schweinningen over de dodelijke stoot in het mes | Huiselijk

OM vermoedt de 20-jarige Amsterdamse moordenaar De verdachten hebben Janga met één...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *