Biden maakt de producten en selecteert het hoofd van het personeel

De verkozen president Joe Biden heeft Ron Klein gekozen tot president van het Witte Huis. De twee kennen elkaar al decennia. Tegen de tijd dat Biden in 1989 senator werd, had Glenn al voor hem gewerkt.

Hij was ook president van Biden toen hij vice-president was onder president Obama. In 2014 leidde Klein de Amerikaanse inspanningen om ebola te bestrijden.

“Ron is van onschatbare waarde voor mij geweest door de jaren dat we hebben samengewerkt”, zegt Biden. Ze prijst hem om zijn uitstekende ervaring en het vermogen om met mensen van verschillende politieke overtuigingen samen te werken. Volgens Biden wordt dat nu gevraagd om ‘het land te herenigen’.

Klein, een felle criticus van het coronabeleid van Trump, spreekt van een grote eer om Biden te helpen en een groep om hem heen te vormen in het Witte Huis.

Trump nam geen ontslag vanwege het verlies

Trump houdt nog steeds vol dat hij de presidentsverkiezingen heeft gewonnen. In een van zijn laatste tweets schrijft hij dat de toegang tot “bezoekers van onze stembureaus” in de staten Pennsylvania en Michigan is geweigerd en dat daarom honderdduizenden stemmen illegaal zijn. Hij maakte niet duidelijk dat hij op zijn bewering was gebaseerd. De autoriteiten in beide staten hebben geen bewijs van wijdverbreid wangedrag.

In Michigan kreeg Biden bijna 150.000 stemmen meer dan Trump, met een verschil van meer dan 50.000 in Pennsylvania. Het team van Trump heeft juridische stappen ondernomen in verschillende staten, maar tot nu toe zijn bijna alle claims afgewezen.

READ  De volgende generatie PlayStation is erg interessant

Hoge advocaat in Michigan Zegt Hij zou zijn ontslagen als hij zijn argumenten net zo slecht had bewezen als Trump. Volgens Democraat Dana Nessel zegt Trump eigenlijk: “Zwarte mensen zijn corrupt, zwarte mensen zijn niet getalenteerd, ze zijn ongelooflijk.” De klachten van Trump gaan voornamelijk over het misbruik in Detroit, de meerderheidsdemocratie en de zwarte meerderheid.

Written By
More from Arzu

‘Gigantisch’ koraal ontdekt door het Great Barrier Reef in AustraliĆ« | Nu

Australische wetenschappers hebben een 500 meter hoog koraalrif ontdekt op het Great...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *