Biden: Trump weigert de populaire stemming te respecteren Buitenland

Vanuit zijn geboorteplaats Delaware Wilmington herhaalde Biden de noodzaak om de bladzijde om te slaan op “verenigen, herstellen” na een ongekend spannende en polariserende verkiezingstijd in het land. Kort daarvoor ontving Biden 306 stemmen in het Electoral College, hetzelfde bedrag dat hij had moeten ontvangen op basis van de verkiezingsresultaten van november, hetzelfde bedrag als president Donald Trump vier jaar voordat hij Hillary Clinton versloeg.

“Naar zijn eigen maatstaven waren deze cijfers destijds een duidelijke hit en ik beveel respectvol aan dat ze dat nog steeds doen,” zei Biden. Biden zei dat president Trump “weigert de wil van het volk te respecteren, de rechtsstaat respecteert, weigert onze grondwet te respecteren.”

‘Het viel ons toen gewoon op. Onze bedrijven hebben het overleefd. De integriteit van onze verkiezingen blijft hetzelfde, ”vervolgde de president. “De vlam van de democratie is lang geleden ontstoken in dit land. We weten dat niets – zelfs geen epidemie of machtsmisbruik – die vlam kan doven”, zei Biden. “In deze strijd om de ziel van Amerika heeft de democratie gewonnen.”

De verkozen president sprak ook Amerikanen toe die niet op hem stemden. “Ik heb tijdens de campagne gezegd dat ik de president van alle Amerikanen zal zijn. Ik zal net zo hard werken als voor degenen die niet op mij stemmen.”

READ  வாழ்க | Duitsland: neem de tijd om vaccins goed te keuren | Huiselijk
Written By
More from Arzu

Gomers bekritiseren ontspanning: de hoop die we van de zomer hebben geleerd | Huiselijk

“Deze zomer hebben we een toename van het aantal besmettingen gezien wanneer...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *