Broking Cracks Kosabaik en Van Poykel: ‘Echt eng, stop ermee’

Het besluit van Van Boykel en videoscheidsrechter Sertar Kesabaik als scheidsrechter om PSV een veel goedkopere straf toe te kennen, kan op een storm van kritiek rekenen. Arnold Brooking begreep het niet.

In de rest van de analyse Fox Games Gastheer Milan van Dongen vraagt ​​zich af ‘ze zullen het nooit leren’. Niemand maakte bezwaar, maar Van Poykell, op advies van Kesaboykin, zei dat de F.C. “Blijf er bij vandaan, man”, Brooking Snorls. “Niets is verkeerd.”

De Fox-analist kan het niet uitleggen. “Ja, totdat je een situatie ziet … denk aan bevriezen, langzaam spelen, achterom kijken en het glas vergroten: Nou, hij staat toch overeind. Dit is zo vreselijk: “Stop ermee,” zei Brooking. Overigens schortte Twentse doelman Jill Troml de strafschop van Eran Jahawi op.

Ook andere Fox-onderzoekers zitten vol misverstanden. ‘Wat jammer is dit …’, antwoordde Ronald de Boer Twitter. “Hij speelt de bal en gaat dan aan de voeten van de tegenstander staan ​​omdat hij de bal ver voor hem speelt.” Pierre von Huijong denkt er hetzelfde over. ‘De VAR (Gözübüyük, red.) Heeft nog nooit op het niveau gevoetbald, geloof me!’

Bekijk hier de beste voetbalvideo’s

Meer video’s

Written By
More from Arzu

NASA pikt puin op van asteroïde, maar lijdt aan ‘lekken’ – ID Pro – Nieuws

NASA heeft de Osiris-Rex ruimtesonde erin geslaagd om puin te verzamelen van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *