Chatte Miland keert in het voorjaar terug met nieuwe afleveringen | Nu

De familie Meland is weer terug te vinden op SBS in hun eigen realityserie uit Spring Satte Miland, Zowel Chanel als Martian Mailand Instagram.

Vorig jaar verhuisde het gezin vanuit Frankrijk terug naar Nederland, waar ze een woning bouwden in het Gelderse dorp Hengelo.

Eerder deze week bevestigde Erica Mayland in een gesprek met NU.nl dat het gezin lange tijd zou moeten verhuizen omdat de gemeente Bronkhorst geen toestemming had gegeven om hun tuin in zones onder te brengen. Hij zei dat het gezin naar verwachting terugkeert naar het Noordwiz-gebied.

De verhuizing van Frankrijk naar Nederland zag afgelopen seizoen een vierde seizoen, dat eindigde in november 2020, met een recordaantal van bijna anderhalf miljoen kijkers. De eerste drie seizoenen lieten Erica en Martian Miland, samen met hun dochter Maxim, een bed and breakfast bouwen in een chat in Frankrijk.

In de week voor kerst is het gezin ook te vinden op de kerstspecial van de realityshow. Hiervoor zijn ze met het hele gezin naar Lapland afgereisd.

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe afleveringen worden uitgezonden.

READ  Biden maakt de producten en selecteert het hoofd van het personeel
Written By
More from Arzu

Deze week weer minder besmettingen, maar de afname gaat langzaam

De daling is langzamer dan voorheen. Twee weken geleden waren er 64.087...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *