Chinees consortium verkoopt Hawaii Honor-merk – voor tablets en telefoons – Nieuws

Hawaii heeft zijn dochteronderneming Honour verkocht aan een consortium van Chinese bedrijven en een overheidsinstantie. De fabrikant heeft dit bevestigd. De afgelopen weken gingen er al geruchten dat de verkoop aanstaande is.

Rapport en lijst met kopers

Hawaii bevestigt verkoop In een statement op je eigen site. Het consortium voor het kopen van aandelen bestaat uit een overheidsorgaan en dertig wederverkopers van Honor-toestellen. Huawei heeft de afgelopen jaren smartphones, wearables en internet-of-things-apparaten uitgebracht onder het merk, gericht op jongeren.

Hawaii zegt dat verkoop essentieel is vanwege een constant tekort aan technische onderdelen voor zijn smartphones. Dat is het Verbod van de Amerikaanse regering Amerikaanse bedrijven moeten zaken doen met dochterondernemingen van Hawaï of Hawaï. Er zijn telefoons te koop. “De verhuizing heeft de ketenbedrijven van Honor geholpen om te overleven.” Deze woorden geven aan dat Hawaii zelf niet door wil gaan met het bouwen van Honor-telefoons.

Koper Shenzhen Jixin’s New Information Technology Association. Dit omvat dertig Chinese bedrijven. Ondertussen maken enkele staatsbedrijven, zoals energieleverancier Shenzhen Energy en wegenbouw Shenzhen Expressway, deel uit van de Alibaba Group met Electronics Chain Suning.

Met deze verkoop kunnen onderdelen voor Honor-smartphones worden gekocht, die los staan ​​van het Hawaiiaanse bedrijf. Huawei krijgt een forfaitair bedrag voor de verkoop, maar het is niet bekend hoeveel. De afgelopen jaren is een kwart van de smartphoneverkopen van Huawei afkomstig van Honor.

READ  Trump draagt ​​elektriciteit over aan Biden, rechtszaken gaan door
Written By
More from Arzu

Zes Amerikaanse zakenlieden zitten jarenlang achter de tralies in Venezuela

Zes topmanagers van een Amerikaanse olieraffinaderij zijn veroordeeld tot meerdere jaren gevangenisstraf...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *