Coronavirus besmet 45 mensen bij Cinderglass in Belgisch woonzorgcentrum | Nu

Een Cinderclass-exemplaar Woonzorgcentrum De Belgische mol bezocht de gemeente, bleek besmet te zijn met het coronavirus en besmette zeker 45 bewoners en centrummedewerkers. De gezondheidsfunctionarissen van Molin zeggen dat het bezoek van Assepoester niet is gemeld en dat het bemoedigend zou zijn geweest als dat wel zo was geweest.

De gemeente zei op basis van een rapport van het onderhoudscentrum dat Cinderglass alleen naar de gemeenschappelijke ruimtes zou zijn gegaan. Het zou op afstand zijn geplaatst en de hulpgift was niet overhandigd.

De man die de monnik speelde, was de zoon van een van de bewoners en vertrouwde dus op het centrum. Volgens het woonzorgcentrum kon het “geen kwaad” om hem in zijn Cinderglass-koffer te duwen. Deze inspanning is gedaan om ouderen enige verlichting te bieden tijdens deze zware coronaperiode.

Bij aankomst waren er nog geen klachten over de hulpkleur, maar deze werd later de ‘Super Diffuser’ genoemd.

De gemeente en de Belgische gezondheidsfunctionarissen volgen de situatie op en verlenen centrale assistentie waar nodig. Vrijwel alle activiteiten met betrekking tot Cinderglass waren in de gemeente verboden. Zo moesten scholen online alternatieven organiseren.

READ  Mercedes zegt Russell catastrofale valkuil bij radioprobleem | Nu
Written By
More from Arzu

De mutatie van het coronavirus bevindt zich sinds september in Groot-Brittanniƫ

Er is een nieuwe variant gevonden op modellen tot en met 20...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *