Danny Vera Eerste koningin in 2000 | Nu

Danny ontmoette Vera Achtbaan Nieuwe nummer één op NPO Radio 2 Top 2000. Bohemian Rhapsody De koningin die zeventien keer eerste was, staat nu op de tweede plaats. Vorig jaar stond Vera op de vierde plaats, nooit eerder.

Derde plaats in de 22e editie van de Top 2000 Hotel California Van de Eagles.

“Danny Vera, een artiest van thuis, weet de harten van de kiezers te raken”, zegt Peter de Vries, kanaalmanager van NPO Radio 2. “Ook deze keer hebben de evenementen van vorig jaar een impact op de lijst: Ridders Het schrijven door David Bowie, het eren van de helden onder de hoede van veel kiezers, levert een enorme verbetering op: vorig jaar was het 27e, en nu is het 10e.

De koningin moest vier keer eerder de eerste plaats verlaten. In 2015 was hij bij John Lennon Stel je voor dat Bovenaan de oudejaarsavondlijst, in 2014 en 2010, stonden de Eagles bovenaan de Top 2000 Hotel California. In 2005 stond voor de eerste en laatste keer een Nederlander op de 1e plaats. Toen kwam Bou Devijin de Groot in botsing S avonds Bohemian Rhapsody Van de troon.

Billy Joel is er ook Piano Man Een plaats lager van derde naar vierde. Led staat met Led Zeppelin Trap naar de hemel Net als vorig jaar op de vijfde plaats.

Luisteraars van de 22e editie van Top 2000 kunnen maandag tot 17.00 uur stemmen op hun favoriete opnames. De volledige lijst komt op 17 december uit en is volledig te beluisteren op NPO Radio 2, traditioneel tussen kerst en nieuwjaar. Kerstdag begint om middernacht met het nummer 2000.

READ  'Pazor past goed bij Finord'

Written By
More from Arzu

OM: Beste L. In DNA, Schweinningen over de dodelijke stoot in het mes | Huiselijk

OM vermoedt de 20-jarige Amsterdamse moordenaar De verdachten hebben Janga met één...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *