De volgende generatie PlayStation is erg interessant

De release van een nieuwe console is altijd een bijzonder moment. Er is niets anders aan de hand met de PS5. Met games als Marvel’s Spider-Man: Miles Morals en Demons Souls is de release van Sony’s nieuwe console veelbelovend. Maar deze recensie gaat zeker niet over games, maar over de hardware, niet over de PS5. Goose en Dan hebben hem een ​​paar dagen kunnen testen. Hoe vinden ze de console? Grote verbetering? Of is het momenteel een levensvatbaar apparaat? Je vindt het in de PS5-review.

Is DualSense een echte Next-General-controller?

Tijdens deze marketingperiode heeft Sony meer nadruk gelegd op de nieuwste PlayStation-controller: Van DualSense. Tot dusver lijkt deze focus goed besteed te zijn. DualSense wordt bijvoorbeeld door andere media de “echte next-gen controller” genoemd. Maar we zijn natuurlijk niet deze media. Dan en Goose hebben daar natuurlijk hun eigen mening over. Hoewel we niet kunnen ontkennen dat haptische feedback en dynamische adaptieve triggers de beste eigenschappen van een controller worden.

Is de PS5 eindelijk muisstil tijdens de review?

Het uiterlijk en de grootte van de PS5 is voor sommigen een punt van kritiek. Misschien zelfs de onze … maar er is echt een reden voor de grootte van de PS5. PS4-gebruikers, vooral PS4 Pro-gebruikers, hebben vaak moeite om de console luider te maken. Daarom heeft Sony de nadruk gelegd op consolekoeling. Aan de onderkant van de console bevindt zich bijvoorbeeld een enorm koellichaam, met bovenaan een grote ventilator en processorkoeler. Dit alles om ervoor te zorgen dat de PS5 zo stil is als een muis. Dus dat bedrag. Daarom heeft Jane de console de bijnaam Big Beautiful Woman gegeven. Maar goed, als het stil is …

READ  Trump draagt ​​elektriciteit over aan Biden, rechtszaken gaan door

Written By
More from Arzu

Boeren uit het hele land op weg naar Den Haag voor een tractorparade | Huiselijk

Van Ten Over weet niet hoeveel boeren er nu onderweg zijn, maar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *