Disney + lanceert GroupWatch in Nederland – Beeld en Geluid – Nieuws

De streamingdienst Disney + begint met het aanbieden van GroupWatch-functionaliteit in Nederland. Met deze functie kunt u een specifieke stream bekijken en erop reageren met maximaal zes personen tegelijk.

Deze functie wordt in het Nederlands ook wel groupwatch genoemd, in de mail van abonnees, in de interface van de streamingdienst en Op de openbare helppagina’s. Door op het pictogram te klikken, kunnen gebruikers maximaal zes mensen uitnodigen om samen te kijken, waarna de stream wordt onderbroken of in één keer wordt teruggedraaid. Je kunt alleen reageren met emoji’s, er is geen andere manier om ingebouwde communicatie te hebben.

Alle Disney + -gebruikers moeten een eigen abonnement of profiel hebben en zich in hetzelfde land bevinden. Gebruikers kunnen aan één groepsbewakingssessie tegelijk deelnemen. Deze functie is al in veel landen gepubliceerd Toen zei Disney Groupwatch zal ‘in de herfst’ op meer plaatsen beschikbaar zijn.

Disney was niet de eerste partij die zo’n feature introduceerde. Prime Video van Amazon heeft bijvoorbeeld al een vergelijkbare ‘Watch Party’-functie. Er zijn ook browserextensies die deze functionaliteit bieden Teleparty In Keer bekeken.

READ  Eerste officiële bezoek aan Emirates Israel
Written By
More from Arzu

China veroordeelt het vertrek van Hong Kong

China heeft geweigerd de oppositie van het Hongkongse parlement te verlaten. Als...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *