Dit zijn de nieuwe bewoners van het Big Brother-huis Tonen

Over precies een week zal mama alle realityshows terugbrengen naar tv: Broer. Wie zijn de acht kandidaten die 100 dagen vrijwillig kunnen shoppen en 24/7 kunnen kijken?
Broer RDL doet dit keer met de Belgische omroep Veer. Vier Nederlanders en vier Belgen doen mee. Gepresenteerd door Geraldine Kember en Vlaming Peter van de Weir. De campus waar deelnemers op slot zitten, bevindt zich op een parkeerplaats tussen de Johann Grozf Arena en het kantoor van Endemolshine in Amsterdam.

Endemolshine zegt dat het nieuwe huis ‘moderner’ is dan de oude versie, maar het project heeft een doel ‘Basic weer ‘. Kandidaten thuis hebben bijvoorbeeld geen smartphones tot hun beschikking omdat ze op geen enkele manier met de buitenwereld mogen communiceren.

Kandidaten worden getest voordat ze de woning betreden. Dit geldt naar verwachting voor het hele team thuis. Als er eenmaal acht deelnemers zijn binnengekomen, hoeven ze geen anderhalve meter afstand van elkaar tot het huis te bewaren omdat ze als een gezin worden beschouwd.

Gigo, 34 (Locaran / België): “Ik ben een teamspeler, een teambemiddelaar.”

Zij zijn © R.D.L.

Als je dans zegt, bedoel je zigo. Ze is choreograaf, runt haar eigen dansschool en werd uitgeroepen tot Belgisch Kampioen Break Dance 2019. Ziko ziet zichzelf als een echte teamspeler. Hij staat voor zwakke mensen, met een groot hart. Familie is erg belangrijk voor Ziko. Hij woont weer bij zijn moeder en ondersteunt haar bij de zorg voor haar zus met het syndroom van Down. Ziko is erg openhartig over zijn overtuigingen. Hij bidt vijf keer per dag, maar als het overdag erg druk is, haalt hij ‘s nachts soms aan.

Lees, 28 (Hollen / België): ‘Ik ben zo, mensen vinden het leuk of mensen vinden het niet leuk.’

Liggen

Liggen © R.D.L.

Lies Limburg uit België is een vrolijke flipper, met een groot sympathiek hart en een humoristische kant. Ze werkt als zelfstandig thuisverpleegkundige. Lies ziet eruit als een brave meid, maar ze heeft ook een pittige kant. Ze kan niet geïrriteerd blijven, want haar gezicht spreekt boekdelen. Unarmed Lease doet mee voor de ervaring, maar wil het geld graag mee naar huis nemen. Lizzie vraagt ​​haar moeder vaak om advies, wat thuis niet mogelijk is. Ze zal haar vriendje ook missen, maar ze kan dit avontuur met beide handen aan.

Theo, 54 (Amsterdam / Nederland): ‘Je moet geen rol spelen, maar jezelf zijn.’

Zoals er in staat

Zoals er in staat © R.D.L.

Hij werd geboren in Friesland, maar Theo werd later een puur Amsterdam. Hij runt zijn eigen doe-het-zelfbedrijf, zoon Sean is zijn grootste trots. Ze praat elke dag met hem en ze hebben een sterke emotionele band. Theo is open, eerlijk en direct. Hij heeft een zeer uitgesproken mening en gaat graag discussies aan. Hij heeft een grote mond, maar een klein hart. Het is een onrecht dat hij niet echt kan uitstaan, maakt hij het meteen duidelijk. Theo is goed in het bewaren van geheimen, wat van pas kan komen bij het Big Brother-huis.

Daniel, 40 (Mad / Nederland): ‘Het is tijd voor Daniel!’

Daniel

Daniel © R.D.L.

Danielle is moeder van vijf en woont in een klein dorpje in het noorden van Praband. In het dagelijks leven is hij docent in het hoger beroepsonderwijs. Voordat hij leraar werd, werkte hij als adviseur in het bedrijfsleven. Daniel is een enthousiaste vrouw die er altijd voor anderen is en de afgelopen jaren wat tijd met haar heeft doorgebracht. Volgens haar is Big Brother een onderbreking van het dagelijkse leven, zo genoemd.

Thomas, 23 (Ederbeek / België): “Ik respecteer iedereen en iedereen.”

Thomas

Thomas © R.D.L.

Thomas stopte als student met zijn studie en werkt nu met veel plezier als bedrijfsadviseur. Hij is een fan van Big Brother en kijkt er naar uit om dit zelf te ervaren. Hij woont met zijn vrienden in een huis met een eigen atelier. Met zijn positieve, vrolijke en sociale vaardigheden maakt hij zichzelf onmisbaar in een team. Thomas zal altijd mooi en lief zijn, maar hij zal zijn vrienden zorgvuldig uitkiezen. Hij kan niet goed handelen en kan het niet aan als mensen niet eerlijk zijn.

Natalie, 23 (Croningen / Nederland): ‘Ik heb een houding waardoor ik niet kan worden rondgeduwd.’

Natalie

Natalie © R.D.L.

Natalie is geboren in Thailand maar woont sinds het eerste jaar van haar leven in Croningen. Hij is opgegroeid met telefoon en social media en is benieuwd hoe hij het gaat ervaren als dit allemaal weggaat. Natalie schaamt zich niet voor het conflict, zegt ze zomaar, maar wil dat alles cake en eieren is. Ze geeft niet zo veel om de mening van anderen, ze houdt van lachen en ze weet altijd hoe ze mensen aan het lachen moet maken.

Naomi, 31 (Michelin / België): ‘Mensen geven altijd commentaar, wat je ook doet, dus het is goed om te doen wat je wilt.’

Naomi

Naomi © R.D.L.

Naomi, 31, werkt in een vegetarische lunchbar in Michelin. Ze noemt zichzelf thuis Sunlight en wil mensen aan het lachen maken. Ze groeit dus ook gemakkelijk in groepen. Ze vindt het moeilijk om te liegen en speelt niet graag minder spelletjes. Naomi is erg actief op social media en deelt veel met haar volgers. Ze hield niet van mannen, maar ze kwam er te laat achter dat ze niet echt een persoon was, geen geslacht. Als iemand plezier heeft, kan ze heel snel verliefd worden. Wie weet slaagt deze bioloog erin zijn medebewoners te overtuigen vegetarisch te eten.

Joey, 25 (Den Haag / Nederland): ‘Ik ben al jaren een grote broerfan’

Joey

Joey © R.D.L.

Joey is acht jaar geleden voor zijn studie naar Nederland vertrokken. Hij groeide op op Curaao en werd opgevoed door zijn grootouders. Als een gemotiveerde en intelligente student streeft hij nu naar primaire financiën en investeringen. Hij begon onlangs een relatie en verliet zijn vriend om het Big Brother-huis binnen te gaan. Hij is al jaren fan van Big Brother en volgt al sinds zijn jeugd verschillende buitenlandse edities. Het biedt een tactische voorsprong om Big Brother 2021 te verslaan.

Aftrap Big Brother: D Start Het vindt plaats op maandag 4 januari om 20.30 uur op RDL4 en RDL5. Vervolgens wordt de realityshow RDL5 elke werkdag om 21.30 uur en zaterdag om 18.00 uur uitgezonden. Ga naar een livestream op Videoland.

Bekijk hieronder onze entertainmentvideo’s:

READ  Het merk wint in Houston-Solder na de eindstrijd tussen Nederlandse vrouwen
Written By
More from Arzu

வாழ்க | “Brits Pfizer-vaccin Fiat begin december” | Huiselijk

Het vaccin, ontwikkeld door farmaceut Pfizer, zou begin volgende week door Groot-Brittannië...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *