Djokovic steunt Sverre, beschuldigd van mishandeling: “Hij kan met me praten” | Nu

Novak Djokovic gaf vrijdagavond een hart aan Alexander Sverre. De Duitser staat al weken in brand nadat hij werd beschuldigd van het mishandelen van zijn ex-vriendin Olga Sharipova.

Zei Sharipova vorige week in een interview Rocket Magazine Hij was het slachtoffer van huiselijk geweld tijdens zijn relatie met Sverre. Volgens de oud-tennisser werd hij in het gezicht geslagen door de 23-jarige Jermaine, die onder meer zijn hoofd tegen de muur duwde.

Hoewel Sverev alle aantijgingen categorisch ontkent, kan de huidige nummer zeven van de wereld niet ontsnappen aan de concurrentie om vragen over de zaak te beantwoorden. Djokovic, die vrijdag de laatste vier bereikte in de ATP-finale, won de wedstrijd tegen Sverev – 6-3 en 7-6 (4) – samen met zijn teamgenoot.

“Ik ken Sachcha (Sverrev, red.) Al heel lang en ik heb altijd een geweldige band met hem gehad. Het is een erg aardige vent met een grote familie en ik heb veel respect voor hem”, aldus de 33-jarige Djokovic. Op zijn persconferentie.

“Het is triest om te horen dat hij een moeilijke periode doormaakt. Natuurlijk ben ik tegen geweld. Ik weet wat er gebeurt. Maar we moeten wachten tot duidelijk is wat er echt is gebeurd.”


Alexander Sverrev wordt beschuldigd van het mishandelen van zijn ex-vriendin. (Foto: Pro Shots)

Djokovic wil de debatpartner van Sverre zijn

Sverre leek niet te worden beïnvloed door de prestatiekosten, aangezien hij eerder deze maand de finale van de Masters in Parijs bereikte na een mislukking op de US Open van dit jaar en beide edities van de ATP in Keulen in oktober won. Djokovic houdt vol dat Sverev niet anders wordt behandeld door andere spelers.

READ  Emmen-coach Lucian: 'De scheidsrechter had de VAR-ballen moeten laten zien' | Nu

“Iedereen in de kleedkamer gedraagt ​​zich als hij. We hebben dit niet samen besproken, maar ik zei hem dat ik er voor hem zou zijn als hij erover wilde praten”, zei Servisch.

“Tot dusver lijkt Sasa het goed te doen en is onderzocht door zijn beslissingen van de afgelopen anderhalf jaar. Ik hoop dat hij dit snel achter zich kan laten en zijn carrière en toekomst kan krijgen.”

Ook Sverev kreeg na de wedstrijd tegen Djokovic vragen over de aantijgingen, maar hij vindt dat er genoeg over is gezegd. “De relatie tussen de spelers en mij is niet veranderd. Ik feliciteer Novak met de rest van deze wedstrijd en ik heb hier verder niets over te zeggen.”

Written By
More from Arzu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *