Doland blijft verliezen onder Schalke 04 interim-coach Stevens | Nu

Schalke 04 verloor zaterdag de eerste wedstrijd onder interim-coach Hoop Stevens. De Bundesliga-finalist verloor thuis met 0-1 van Armenië Peelfeld en wacht nog op zijn eerste zege van het seizoen.

Het enige doelpunt van de wedstrijd werd acht minuten na rust gescoord door Fabian Close. De aanval van Peelfeld ging van de Belg Nathan de Madinah naar het kruis en de terugkeer van Stevens Weldins in de arena viel tegen.

Op het laatste moment schoof zelfs Schalke 04-doelman Ralph Furman tevergeefs op om iets te forceren. Mike van der Horn en oud-PSV’er Ritchie Tone maakten negentig minuten af ​​op Peelfeld.

Schalke 04 heeft na dertien rondes nog maar vier punten. Slechte resultaten leidden eerder deze week tot het aftreden van Manuel Palm. Hoewel het nog niet duidelijk is of hij na de winterstop op de bank gaat zitten, moet Stevens nu een einde maken aan de crisis in Kelchenkischen.

De 67-jarige Stevens, die in 1997 met Schalke 04 de UEFA Cup-trofee won, is al geselecteerd als coach van de eeuw van de club. In 2016 beëindigde hij zijn trainingscarrière vanwege hartproblemen, maar drie jaar later keerde hij op interim-basis terug naar Schalke 04. Hij redde toen de club van uitzetting en nu heeft hij die taak weer. Shante 04 heeft 29 wedstrijden in de Bundesliga niet gewonnen en Tasmanië nadert een negatief record voor Berlijn in 31 ongeslagen wedstrijden sinds 1966.

Teleurstelling bij de spelers van Schalke 04.


Teleurstelling bij de spelers van Schalke 04.

Teleurstelling bij de spelers van Schalke 04.

Foto: Pro Shots

Bose speelt in de heenwedstrijd tegen Leverkusen tegen Bayer

De eerste wedstrijd tussen Bayer Leverkusen en Bayern München begint zaterdag in Buntslica om 18.30 uur. Het team van coach Peter Bose leidt verrassend, maar als Bayern wint, wordt het de nieuwe nummer één.

READ  Tien hacks verwijzen naar vier 'verdachte gevallen' bij Ajax: 'Maar ik heb goede trouw'

Hij was zaterdag misschien de aanvoerder van Leipzig, maar het team van coach Julian Knucklesman werd teruggebracht tot Flyer FC. 0-0 gevangen tegen Cole. Justin Cluvert ontbreekt vanwege een blessure in de Red Bull-arena.

Tahit Chong speelde een hoofdrol met middelzware Werder Bremen, dat met 0-1 won bij FSV Mains. De Nederlandse aanvaller arriveerde in de 72e minuut en assisteerde in de laatste minuut bij het doel van Eren Tinky. In het als zeventiende geplaatste Mainz speelden Jeremiah St. Juste en Jean-Paul Postius de hele wedstrijd.

Tahit Song is belangrijk voor Werder Bremen


Tahit Song is belangrijk voor Werder Bremen

Tahit Song is belangrijk voor Werder Bremen

Foto: Pro Shots

De afstand wordt rood voor spugen

Het gevecht tussen middenvelders Borussia Manchengladbach en Hoffenheim kreeg in de 79e minuut een rode kaart naar Marcus Durham. Hoffenheim, een Fransman van het Rode Fort, spuugde in het gezicht van verdediger Stephen Bosch.

Destijds was de stand 1-1 dankzij doelpunten van Gladbach-speler Lars Stindl en Hoffenheim-Kroaat Andrzej Gramaric. Met elf tegen tien scoorde Hoffenheim met een doelpunt in de laatste ronde drie punten van de Engelsman Ryan Cheseknon (1-2). Melero Pogard zat negentig minuten met het publiek op de bank.

Op Eintracht Frankfurt moest Boss Toast een kwartier speeltijd wisselen voor het duel met FC Oxburg. Frankfurt won met 0-2 met een doelpunt van Oxburg-verdediger Rafael Framberger en een doelpunt van de Oostenrijker Stephen Ilsanger. Jeffrey Gleave nam deel aan het hele toernooi voor de thuisploeg.

Marcus ziet het rood na het spugen.


Marcus ziet het rood na het spugen.

Marcus ziet het rood na het spugen.

Foto: Pro Shots

Bekijk resultaten, programma en status in Bundesliga

READ  Van Huijong over uitwisselingsgeruchten en NAC-situatie: 'een poesjesgevoel'

Written By
More from Arzu

China geeft na de vertraging groen licht voor onderzoek naar de oorsprong van het coronavirus | Nu

Een internationaal team van gezondheidsexperts heeft van het land toestemming gekregen om...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *