Elaptellooui, een lijfwacht in het ziekenhuis vanwege een vuurwerkongeval Nu

Galatasaray-bodyguard Omar Elaptella is donderdag naar het ziekenhuis gebracht. Turkse media meldden dat Noorwegen op nieuwjaarsdag gewond raakte toen een vuurwerk in zijn hand explodeerde.

Galatasaray zei vrijdag in een verklaring Site Elaptelloui raakte gewond na een “tragisch incident” bij zijn huis en ligt in het ziekenhuis. De club zei dat hij oogletsel had en brandwonden op zijn gezicht.

De 29-jarige Elpadello staat sinds afgelopen zomer onder contract bij Galatasaray en is dit seizoen doorgaans vast lid van de Turkse topclub. Fullback speelde dit seizoen dertien officiële wedstrijden.

Tijdens het seizoen 2012/2013 stond Elaptello ook kort onder contract in Nederland. Phenord haalde hem destijds op huurbasis uit Manchester City, maar keerde zes maanden later terug.

Na zijn korte stunt in Rotterdam droeg Elaptello ook de shirts van Eintrach Brunswick, Olympiacos en Hull City. In augustus 2013 maakte hij 49 internationale wedstrijden voor Noorwegen, waar hij regelmatig voorkomt.

Galatasaray leidt momenteel de Turkse competitie. Het team van coach Fathi Terim gaat zaterdag verder met een thuiswedstrijd tegen Andalusië.

Bekijk programma, resultaten en status in de Turkse competitie

READ  PAOK | Hij miste ook de PSV Coats in een cruciale Europa League-wedstrijd met
Written By
More from Arzu

Der Stegen redt Barcelona en Schlimel de Jong op strafschoppen

Woensdag 13 januari 2021 om 23:38 uur• Daniel Cabot KertzUpdate Laatste update:...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *