Feyenoord keerde terug in actie na een schitterende CSKA-overwinning op Moskou

Feinurd Donderdagavond was een groot succes CSKA Moskou En doet volop mee Europa League. De Russen verloren met 3-1 op de Qui s dankzij doelpunten van Ridziano Hobbs, Oregon Coke en Lutzrell Kirtruida. Alle goals kwamen in de tweede helft.

Finnord speelde de eerste wedstrijd met 0-0 bij Dynamo Zagreb, waarbij Wolfsburg vorige week geen kansen voor AC liet liggen. Het team van Dick Advocate heeft tegen CSKA laten zien wat de moeite waard is. Het kan niet anders, want de winter wordt een heel moeilijk verhaal met weer een nederlaag in Europa.

CSKA is de sterkste tegenstander van Bayernord, maar juist tegen de beste club uit Rusland lieten de Rotterdams zich van hun beste kant zien. Hoewel het even duurde om in Finord te komen.

Behalve de kans die Coke kreeg, kon hij niet goed genieten van de eerste helft. Phenord hield CSKA op professionele afstand en het publiek wist de Rotterdammers niet te verharden. Tot net voor half twee. Na een kans te hebben gekregen van Steven Perquis moest doelman Justin Bijlo zichzelf twee keer redden.

In de tweede helft brak geweld uit. Finnord’s eerste kans sloeg onmiddellijk toe. Kans-linkshandige Hobbs klopte van dichtbij na een voorzet van Perquis. Het doelwit leek buitenspel, maar de scheidsrechter ging door.

Het volgende Finnord-feest werd lang daarna gevierd. Koke beloonde zijn goede spel met een schitterend doelpunt vanaf zo’n 25 meter, waardoor doelman Igor Akinfee kansloos bleef. Een minuut later scoorde ook Lutzarel Kirtrua, waardoor de bal plots in het einde belandde.

READ  Dumfries roept nog steeds op voor Oranje, ziek Ihtaren-rapport | Nu

De invalide CSKA kwam terug in de wedstrijd door het ongelukkige eigen doelpunt van Marcos Seneca. Argentiniƫ leidde helaas een voorzet achter Bijou. De gespannen Brian Linson bezorgde CSKA een 4-1 finale, maar zijn doelpunt mocht vanwege buitenspel niet doorgaan.

Feinurd vecht op ERTVC, maar het laat zien welke potentie het heeft tegen CSKA. Eind november speelt Fenurt weer tegen CSKA, maar dan in Rusland.

Written By
More from Arzu

AS Roma denkt aan technisch manager John de Jong van PSV als de nieuwe voetbalbaas BSV

PSV Technisch Manager John de Jong op de radar I.S. Roma is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *