Fox News trekt zich ook terug uit de persconferentie van de Trump-campagne

Vorige week deden televisiestations als MSNBC, CBS, ABC en CNBC precies wat president Trump deed tijdens de persconferentie. Democraten werden beschuldigd van fraude.

Conservatief Fox News wordt lang beschouwd als pro-Trump, vooral de meningsopbouwende projecten van rechtse commentatoren Sean Hannity, Laura Ingraham en Tucker Carlson. In de afgelopen week heeft Fox News echter in toenemende mate kritiek geuit op Trump, die na de verkiezingen herhaaldelijk heeft beweerd dat Democraten fraude hebben gepleegd zonder enig bewijs te leveren.

De supporters van McConnell en Bar marcheren achter Trump aan

Hoewel de winsten van Biden algemeen worden aanvaard in de Verenigde Staten en daarbuiten, zijn er nog steeds toprepublikeinen die de president steunen op het gebied van fraude. Op maandag zei Mitch McConnell, leider van de Republikeinse meerderheid in de Senaat, dat Trump “honderd procent recht” had om de verkiezingsresultaten in twijfel te trekken. “Onze bedrijven zijn hiervoor gebouwd: als iemand zich zorgen maakt over de integriteit van dit proces, kan dat worden onderzocht. Uiteindelijk komt er een beslissing.”

Bill Barr, de Amerikaanse procureur-generaal en een trouwe bondgenoot van de president, spoorde zijn eigen federale advocaten aan om “ernstige beschuldigingen van verkiezingsfraude” te onderzoeken in een interne verklaring maandag. Concrete voorbeelden noemde hij echter niet.

READ  Het Ajax van CL Yardstick: meer waard dan Porto en meer ervaren dan Atlanta | Nu
Written By
More from Arzu

Resultaten na een avond met PSV, AZ en Feyenoord in de Europa League

Eerste Europa LeagueDe avond van PSV, A.Z en Feinurd. BSV Onnodig tegen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *