Furious Lampard geeft Chelsea-spelers de schuld van gebrek aan arbeidsethos na verlies | Nu

Frank Lampard heeft zaterdag zijn eigen spelers uitgespeeld nadat Chelsea met 3-1 verloor van Arsenal in de Londense derby. Volgens de coach was het verlies te wijten aan een gebrek aan arbeidsethos.

Chelsea gaf thuis in de eerste helft in het Emirates Stadium niet op. Arsenal profiteerde van een strafschop van Alexandre Lacazette en een vrije trap van Granit Shaga. Na de briljante 3-0 overwinning van Bukayo Saga deden de toeschouwers kort voor tijd alleen nog iets via Tommy Abraham.

‘Als je een wedstrijd te slecht begint, sta je direct achter de feiten,’ mompelde Lampard. Sky Sports. “Aan de buitenkant accepteer ik de verantwoordelijkheid, maar ze moeten doen waar de spelers voor staan. Ze geven vandaag niet mee naar huis.”

“Ik ben zo boos en gefrustreerd over de manier waarop we in de eerste helft uit de kast kwamen. Het heeft niets te maken met tactiek en arbeidsethos. Ben je klaar om te sprinten voor een teamspeler, of doe je het? Rustig aan?”

Frank Lampard kijkt geduldig toe hoe Chelsea ten onder gaat.


Frank Lampard kijkt geduldig toe hoe Chelsea ten onder gaat.

Frank Lampard kijkt geduldig toe hoe Chelsea ten onder gaat.

Foto: Pro Shots

‘Je wint een wedstrijd niet met zestig procent’

Met Arsenal versloeg Chelsea een team in de hoek van de knuppel. De ‘Gunners’ begonnen de wedstrijd net boven de uitgangslijn, terwijl Chelsea naar de tweede plaats had kunnen opschuiven in de Premier League.

“Dit is een gevaarlijke combinatie en ik heb spelers ervoor gewaarschuwd”, benadrukt Lampard. “Maar als je het spel erg zwak begint en vervolgens door luiheid een penalty en een vrije trap uitlokt, geef je de tegenstander vertrouwen.”

READ  வாழ்க | Frankrijk en Duitsland schorten het luchtverkeer op en ondernemen onmiddellijk actie Huiselijk

“Deze nederlaag is van ons. Als je voor zestig of zeventig procent speelt, win je geen enkele wedstrijd in de Premier League.”

Chelsea staat nog steeds zevende in de Premier League na verlies van Hakeem Chiech vanwege een blessure. De voorsprong voor Liverpool, dat minder dan een wedstrijd heeft gespeeld, is zes punten.

Bekijk resultaten en status in de Premier League

Written By
More from Arzu

Amerikaanse Hooggerechtshof verwerpt zaak Texas wegens verkiezingsuitslag | Nu

Het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft vrijdag een rechtszaak verworpen die was aangespannen door...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *