Geïnspireerd door Liverpool-coach Jurgen Globe Ajax | Amerikaans voetbal

Ondanks de verwondingen van een karrenlading heeft de coach iets in het voordeel. Captain Jordan Henderson maakt het goed. Het is goed, hij komt terug. “

Ajax verloor eerder in de groepsfase met 0-1 van Liverpool. Klopp weet dat dit anders had kunnen aflopen. “Ajax heeft een goede ploeg. Ze vliegen momenteel via ERTVC. Dus ik verwacht een zware wedstrijd tegen een goede ploeg.”

Luister ook naar de nieuwe voetbalpodcast Aftrap Met voetballer Valentine Trisen, Ajax-volgeling Mike Verweiz en presentator Pim Chedi:

Virgil von Dijk

Ook de Duitse coach Virgil von Dijk sprak over de blessure. “Natuurlijk heb ik contact met hem. Wat de omstandigheden betreft, hij is echt goed. De knie is prima als je kijkt naar de operatie die nu aan hem is gedaan. “

Henderson is momenteel de enige speler die het goed onderhouden ziekenhuis van de kampioen van Engeland verlaat. The Globe kan Van Dijk, Alex Oxlade-Somerlane, James Milner, Joe Gomes, Nabi Gesta en Sherton Shakiri tegen Ajax niet vertrouwen. Trent Alexander-Arnold is weer begonnen met trainen, maar de wedstrijd tegen Ajax is voor hem nog vroeg.

Liverpool heeft een plek nodig voor een plek in de achtste finale en sluit volgende week de groepsfase af met een langeafstandswedstrijd tegen FC Midgeland, die nog moet winnen in Groep D.

READ  Klein Maastricht Anti-Swarte protest trekt honderden demonstranten, ME komt tussenbeide | Nu
Written By
More from Arzu

Nadal verslaat Sitsipus in de beslissende wedstrijd en bereikt de laatste vier ATP-finales | Nu

Rafael Nadal plaatste zich donderdag voor de halve finales van de ATP-finale....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *