Gevangenisstraf voor opstandelingen virusgek: ‘stomme daad’ | Huiselijk

De verdachte in Den Haag werd geïdentificeerd als Gerson P. Hij kreeg drie maanden, waaronder een maand proeftijd.

“Het is onbegrijpelijk en onmogelijk dat een demonstratie zich op deze manier uitbreidt”, zei rechter P. Beoordeelde hun gedrag. U heeft bijgedragen aan het uitbreken van geweld, wat ik erg slecht vind. “

Punch

Jimmy Van E., van politierechter I.J. Hij kreeg de opdracht om samen met andere overtreders meer dan 1700 euro aan schadevergoeding te betalen, oordeelde de rechter. Van E. beweerde een slag te hebben geslagen op het schild van de opstandeling toen hij met zijn stok een onzekere vrouw met bloemen in zijn hand aanviel. De magistraat oordeelde dat Boob hem kon beschermen door de vrouw te slepen in plaats van te reageren met zijn vuist.

“Het was een dwaze daad van mijn kant. Het spijt me. Ik was gefrustreerd, ik heb de verkeerde keuze gemaakt”, zei hij, eraan toevoegend dat hij “belachelijk” was omdat hij het protest van verdachte van E. verbood en daarmee zijn fundamentele rechten inperkte. Ik ben klaar om te sterven en ik zal altijd weerstand bieden aan tirannie. “

De opgelegde boetes zullen lager zijn dan de eisen van de advocaat. Hij eiste een gevangenisstraf van vijf maanden, waarvan een maand voor Christus. Geschorst tegen Van E.

Dit is de tweede dag van de zitting in Den Haag. Woensdag werd een oproerder veroordeeld tot 60 tot 180 uur werkstraf en voorwaardelijke gevangenisstraf, en een oproerder kreeg een gedeeltelijk voorwaardelijke straf wegens het geven van een karateschop tegen het schild van een oproerder.

READ  AFC focust op KNVB: 'Volgend jaar kunnen we ook meedoen aan de staatsloterij'

De relschoppers staan ​​op 3 december opnieuw terecht.

Written By
More from Arzu

Live ErTVC: Ajax doet weer iets, PSV nog voorop | Amerikaans voetbal

Volg alle ERTVC-wedstrijden van minuut tot minuut op basis van gedetailleerde statistieken...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *