Gomers bekritiseren ontspanning: de hoop die we van de zomer hebben geleerd | Huiselijk

“Deze zomer hebben we een toename van het aantal besmettingen gezien wanneer mensen meer met elkaar in contact komen. Dus ik hoop dat we geleerd hebben van de zomer omdat we een moeilijkere winter ingaan. Verkoudheidsvirussen zijn bekend in november en vooral in december. Dit is een heel belangrijke periode, dus dit keer Ik zal heel voorzichtig zijn ”, aldus Commerce, een vaste deskundige van het Blast Management Committee (OMT), dat het kabinet adviseert over maatregelen tegen explosie.

Hij zegt dat het OMT het kabinet nog niet heeft geadviseerd over de versoepeling, maar dat het kabinet een besluit kan nemen zonder overleg met het OMT.

Herfstvakantie en alternatieve experimenten

Volgens Commerce zijn er nog enkele onzekerheden in de statistieken die hij heeft gezien over infecties. “We zien dat de reeks acties na 13 oktober effect heeft gehad, maar er waren ook twee weken herfstvakanties en nu worden er ook tests gedaan op commerciële teststraten. Daar hebben we geen gegevens over.”

De handel zegt ook dat hij zich niet volledig inzet voor het vaccin van Pfizer. Hij sprak donderdag met de directeur van Pfizer Nederland en kreeg meer informatie. “Wat me een beetje schokte, was dat Pfizer wereldwijd 50 miljoen vaccins produceert en dat we de eerste paar maanden in ons land maar 10.000 mensen per maand kunnen helpen. Ja, het zijn maar heel kleine aantallen.”

Geweldige productie

“Pfizer zou de productie het hele jaar door kunnen stimuleren, en ik hoop dat er tegen het einde van dit jaar 1,3 miljard vaccins zullen zijn”, zei hij. We houden ons aan de maatregelen en hopen in januari veel vaccins te krijgen. Maar als het maar voor 10.000 mensen is, is het een druppel op een gloeiende plaat. Daar zijn we nog ver vandaan. “

READ  Frank de Boer: 'Ik vond meer positief dan negatief' | Amerikaans voetbal
Written By
More from Arzu

Resultaten na een avond met PSV, AZ en Feyenoord in de Europa League

Eerste Europa LeagueDe avond van PSV, A.Z en Feinurd. BSV Onnodig tegen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *