Google stopt volgend jaar met gratis onbeperkte foto-opslag – Computer – Nieuws

Google stopt de onbeperkte opslag van foto’s in gecomprimeerde foto’s van ‘hoge kwaliteit’. Het vindt plaats op 1 juni volgend jaar. Alleen gebruikers van de pixeltelefoons van Google kunnen met de service een onbeperkt aantal foto’s maken.

Google telt het aantal geüploade foto’s vanaf die dag mee naar de limiet van 15 GB voor gratis service, Het bedrijf rapporteert. Foto’s die vóór 1 juni volgend jaar door gebruikers zijn geüpload, worden niet meegeteld. Dankzij de samenvatting beweert de fabrikant dat de meeste gebruikers tot drie jaar kunnen krijgen voordat ze de limiet bereiken.

Deze stap is een verandering ten opzichte van hoe het nu was. Opslag met ‘hoge kwaliteit’ en abstract is onbeperkt, terwijl gebruikers die beeldmateriaal in originele kwaliteit uploadden een limiet van 15 GB hadden. Dit geldt niet voor gebruikers van Google Pixel-telefoons, die onbeperkt foto’s in originele kwaliteit kunnen uploaden.

Gebruikers die de limiet overschrijden, kunnen foto’s verwijderen om ruimte te maken of opslag uit te breiden met een Google One-abonnement. Met deze stap wil het zoekbedrijf de inkomsten uit Google One-abonnementen verhogen en voorkomen dat mensen meerdere mislukte of vervaagde foto’s opslaan. Sommige functies voor het bewerken van foto’s in de Foto’s-app waren al eerder bekend Alleen beschikbaar voor betalende gebruikers.

READ  De volgende generatie PlayStation is erg interessant
Written By
More from Arzu

John van den Brom en Zenk bereiken een akkoord | Amerikaans voetbal

Van Den Brom, een viervoudig landskampioen uit Limburg, België tot medio 2023,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *