Haas reageerde op harde kritiek op Masebin: “in eigen land behandeld”

In het Formule 1-team Haas Nikita heeft op alle ophef over Masebin gereageerd met een officiële verklaring. De Russische chauffeur werd beledigd nadat hij ongepaste afbeeldingen had gedeeld op zijn Instagram-verhaal. Sportfans begonnen een petitie om hem uit de Formule 1 te verwijderen.

Majepin zou op sociale media een video hebben gedeeld waarin hij laat zien hoe hij – blijkbaar Dipsi – een vrouw bij de borsten grijpt. Hashtag WeSayNoToMazepin Vlak voordat Trending en de Rus een petitie lanceerden waarin hij eiste dat hij vóór zijn F1-debuut uit het spel zou worden verwijderd. Haas zegt dat hij de kwestie nu intern bespreekt, maar ontkent het gedrag van Masebin, volgens een rapport dat het Amerikaanse raceteam online gooide. Het valt nog te bezien of mazepine bijwerkingen zal hebben.

De Haas-groep begon zijn verklaring op sociale media dat “het Haas F1-team het gedrag van Nikita Masebin niet goedkeurde in een video die onlangs op zijn sociale media werd vrijgegeven”. “Bovendien was het feit dat de video op sociale media werd gepost walgelijk voor het Haas F1-team.

READ  CAS halveert de schorsing van Rusland: geen Russische vlag voor de komende twee wedstrijden
Written By
More from Arzu

Klein Maastricht Anti-Swarte protest trekt honderden demonstranten, ME komt tussenbeide | Nu

Honderden demonstranten kwamen zondag naar de Kick Out Sword Beat (KOZP) -demonstratie...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *