Hakeem GH met Chelsea volledig overtroffen door Manchester City | Amerikaans voetbal

Hakeem Sieg keerde terug naar de basis in Chelsea. De oud-Ajacied liep begin december een hamstringblessure op tijdens een competitiewedstrijd tegen Leeds United en stopte later met spelen voor Chelsea. De stad raakte zwaar beschadigd door het coronavirus en miste een aantal (basis) soldaten.

Nathan Ake

Zo ontbreken doelman Ederson, Gabriel Jesus, Kyle Walker en Eric Garcia op Stamford Bridge. Nathan Ake en Ferran Torres zaten ook niet in de competitie, maar de Engelse club wilde niet bevestigen dat ze ook ontbraken vanwege een positieve coronatest.

Een kwartier later kreeg Kevin de Bruyne de kans om het publiek naar voren te brengen, maar België zag zijn schot naast gaan. Drie minuten later deed Ilke Kundokan wat De Bruyne niet had gedaan. Middenvelder Diego Silva stapte weg en schoot briljant naar binnen. Edward Mendy had de bal nog steeds binnen handbereik, maar de doelman van Chelsea lag voor op het startdoel. InwonerS komen niet voor.

Amper drie minuten later verdubbelde Phil Foden de pass van De Bruyne na alweer een spectaculaire aanval, want het doelpunt gaf de toeschouwers vleugels. Er valt niets in de bal te slaan aan de kant van Frank Lampart, en dat is een kwestie voordat City verder scoort. Het derde doelpunt viel dus vlak voor rust. Raheem Sterling viel de paal aan vanaf een counter, maar de Bruyne was voorzichtig en schoot hard terug. Chelsea kreeg geen grip op de beste wedstrijd van hun tegenstander en was verheugd dat het ‘slechts’ was met een 3-0-achterstand voor thee.

Kijkend naar het aanstaande drukke schema, speelde City een versnelling na de pauze, maar de overwinning werd zelfs geen seconde beïnvloed. Zeche was twintig minuten eerder gefrustreerd van het veld en zag vanaf de bank dat zijn vervangende periode Hudson-Odoi in blessuretijd weer iets had gedaan: 1-3.

“Er zijn pijnlijke tijden die we moeten meemaken. Het is pijnlijk geweest voor de spelers in de eerste helft”, zei Lampard. Omdat ik weet wat er nodig is om op stadsniveau te komen, en als team is het normaal dat we onderweg kleine stapjes zetten. “

Leicester maakt weer volledige winst

Leicester City heeft na twee opeenvolgende tracks weer een Premier League-wedstrijd gewonnen. Coach Brendan Rodgers won met 2-1 bij United in Newcastle.

De overwinning op St. James Park kwam halverwege. James Madison en Yuri Tylemans bezorgden de gastheren een 2-0 voorsprong, waarna Andy Carroll in de 82e minuut meer toevoegde aan het duel. Het slaagde er echter niet in om Newcastle in evenwicht te brengen.

James Madison viert zijn openingstreffer met Jamie Verdy en Wesley Fobana.

James Madison viert zijn openingstreffer met Jamie Verdy en Wesley Fobana.

Leicester staat derde in de ranglijst, 1 punt achter koploper Liverpool en nummer 2 Manchester United. Twee titelkandidaten hebben één wedstrijd minder gespeeld dan nummer 3. 15e gerangschikt in Newcastle.

Bekijk het hier Resultaten, niveaus en programma in de Premier League

Voetbal update

Dagelijks het belangrijkste voetbalnieuws zoals interviews en previews.

Ongeldig e-mailadres. Bijvullen.

Volgens Hier Ons privacybeleid.

Written By
More from Arzu

Poolse supermarkt in Tilburg volledig verwoest door explosie | Nu

Naar verluidt zijn er zondagavond van zondag op maandag explosieven ontploft bij...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *