Het merk wint in Houston-Solder na de eindstrijd tussen Nederlandse vrouwen

Het merk Lucinda heeft een mooi kerstcadeau gepresenteerd op de Super Prestige Cross van Houston-Solder. In de laatste ronde bleek de Nederlander sterk te zijn in de groep gekozen kameraden die de leiding namen.

Annemarie Worst, die terugkeerde van rust, begon eerst te fielden, met wereldkampioen Alvarado in de lift. Brandt en Betssema waren ook alert, terwijl de Belgische hoopvolle Sane Kant een zeer slechte start had. We zagen haar niet vooraan, waar Alvarado heel snel het tempo bepaalde.

De rit Albacen-Phoenix zette al snel druk op de technische divisies van zijn grootste rivaliserende merk, die meer geschikt is voor Alvarado. Brand zag het gebeuren en sloot aan het begin van de tweede ronde het gat op de asfaltstrook. Dit leidde uiteindelijk tot een leidende ploeg van vijf Nederlandse renners, waaronder Van der Hayden hier. Het ongeluk van Alvarado veroorzaakte wat trillingen, maar ze kon doorgaan.

Spannende strijd in de laatste ronde

De crash van Alvarado spoorde Brand aan en duwde zijn tegenstander in de verdediging. Na een fietswissel van Brandt, Worst en Betsyma nam hij weer de leiding en over het algemeen maakten de Nederlandse vrouwen tweede kerstdag een zeer spannende strijd. De oorlog moest in de laatste ronde eindigen omdat het niet genoeg kon zijn voor een echte oorlog. Het merk probeerde een paar keer afstand te nemen, maar dat mislukte. Het was het merk dat meer van het succes op zich nam dan Alvaro en erger.

Resultaten Super Prestige Houston-Solder 2020 Women

1. Lucinda merk
2. Celine del Carmen Alvarado ”
3. Annemari is slecht ”
4. Denise Betsyma ”

5. Manon Baker + 0,15
6. Hier van der Hayden + 0,16

7. Anna K + 0,17
8. Alicia Frank + 0,20
9. Anne Dauper + 0,30
10. Laura Verdonshot + 0,31

READ  Philadelphia kondigt bevel tot avondklok tegen rellen aan | Nu

Written By
More from Arzu

De tweede mogelijke handlanger van de aanvaller, Nice, werd gearresteerd Nu

De Franse politie heeft 35 mensen gearresteerd in verband met de aanslag...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *