‘Hij doet het daar al een tijdje goed’

Vrijdag 6 november 2020

Trainer John van den Brom FC Het vertrek van Utrecht naar RCGeng in België is geweldig. Met ambitieus Utrecht eindigde hij vorig seizoen als zesde op ERTVC, wat niet genoeg is voor alleen Europees voetbal. Dit seizoen is de voorstelling nog steeds wisselend, maar niemand heeft hem zien vertrekken. “Als je allemaal de ambitie uitspreekt om voor het seizoen Utrecht te bereiken, is het bijzonder dat hij zo snel vertrekt”, zegt Theo Johnson.

Johnson speelde tijdens zijn actieve loopbaan kort voor RC Zeng. “Kijk, Utrecht is een geweldige speler in Nederland, terwijl Jenk een geweldige Belgische club is. Ze spelen ermee voor prijzen, ook al gaat het op en neer ”, zegt Johnson in het gesprek WIJ. “John Anderlecht heeft het eerder goed gedaan, en doet het goed met onze zuiderburen. Ik denk niet dat zijn overgang onredelijk is.”

“Continuïteit in uw bedrijf is moeilijk te verkrijgen. Dit is normaal voor deze branche”, verzuchtte clubeigenaar Franz von Seemaran vrijdag. Telegraaf. “Ik heb een goede technisch directeur (Jordi Juidam, red.) En algemeen directeur (Tijs von S, red.) Waar ik graag voor continuïteit kan zorgen, en ik hoop een coach te vinden. We waren verrast door het aanbod. “

“Maar in een situatie als deze kan iedereen vooruitgang boeken, en als club willen we geen groot obstakel zijn”, benadrukt Van Seemaran. Folk Pui, in het verleden speler en coach bij Utrecht, denkt dat Wim Jong een goede kandidaat zal zijn. “Ik zou bijna zeggen dat onze coach Henk de Jong is, maar ik schiet in het been”, benadrukt de technisch manager van SC Kampur. WIJ. ‘Ik was gefascineerd door Jongal. Hij haalt de minste uitwegen uit Wollendum. Het is geen toeval.’

READ  Spanje kiest voor harde corona-aanpak: regering wil avondklok tot mei volgend jaar | Buitenland

Pooh en Johnson noemen individueel de naam van de FC Volunteer-coach, die dankzij een sterke reeks naar de zesde plaats in de categorie Keukenkampioen reed. “Je kunt twee dingen doen”, zegt Johnson. “René Hack van Jong Utrech transformeren naar een tussenoplossing of iemand van buiten halen. Denk aan Henk Fraser of Wim Jong.


Written By
More from Arzu

Nadal verslaat Sitsipus in de beslissende wedstrijd en bereikt de laatste vier ATP-finales | Nu

Rafael Nadal plaatste zich donderdag voor de halve finales van de ATP-finale....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *