House Seat Sumantha Through Missing Case | Huiselijk

Buren vertelden vrijdag aan The Telegraph dat de politie geëvacueerd was met een grote hoeveelheid materiaal en mensen. Eerder deze week werd een 63-jarige bewoner gearresteerd. De man die vrijdag werd gearresteerd, werd geïdentificeerd als zijn zoon Manoj B.

Zwanger

Sumantha B woonde bij familie toen ze in februari 2018 werd vermist. Volgens zijn moeder was ze zwanger van Manoj B, waar hij woonde met zijn vrouw en vader Dwarka B. De arrestatie van vrijdag is de derde arrestatie voor een vermiste persoon. De politie heeft zondag al een familielid naar Ridgewich gebracht.

Sumantha Bansi

Sumantha Bansi

De politie vermoedt dat Sumantha is vermoord. Zijn lichaam is vermoedelijk in Rabinortbos gedumpt. De moeder van de studente vertelde deze week aan The Telegraph dat ze blij was met de voortgang. Ze was er vast van overtuigd dat Manoj en haar vader verantwoordelijk waren voor de verdwijning.

‘Hoop op gerechtigheid’

De Sevenster is gelegen in de nette en nog jonge woonwijk Hour. De lokale bevolking was niet verrast toen de politie het huis binnenviel. Het raakt een gevoelig akkoord. Een buurman kon zijn tranen niet bedwingen: “Ik verwacht gerechtigheid voor die vrouw.”

Een andere bewoner zei dat de politie vanmorgen vroeg aan de deur kwam: “De grootvader, die al was gearresteerd, woonde bij zijn gezin. Zijn auto is vanmorgen opgehaald. De vrouw die daar woonde, kreeg de gelegenheid om te vertrekken voordat ze het huis gingen doorzoeken. De politie hielp zijn tassen in de auto te slepen. “

Witte koffers

Een local zegt dat de test niet verrassend is. ‘We weten allemaal dat de vermiste Sumantha bij dit gezin woonde. Iedereen in de buurt is sympathiek tegenover haar moeder. Ik denk niet dat haar lichaam thuis zal worden gevonden. Het zou een heel dwaze plek zijn om haar lichaam te verbergen.’

Een zorgvuldige zoektocht van het huis is van buitenaf te zien. Detectives dragen wit. Rond het middaguur zijn om het huis hekken met zwarte doeken geplaatst om politieagenten hun werk te laten doen zonder hun ogen af ​​te vegen.

Written By
More from Arzu

Corona-zorgen over PSV lijken voorbij: “Hoop achter het ergste te staan” | Nu

PSV-coach Roger Schmidt zei dat de zorgen van Corona bij Eindhoven voorbij...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *