Incompatibele Lionel Messi helpt Ronald Coman en FC Barcelona winnen | Amerikaans voetbal

Zowel Frankie de Zong als Sergino Test begonnen aan de basis van het complexe Commonwealth-team.

Drie minuten later raakte Barca al achterop. Isaac Williams werd de diepte in gestuurd, terwijl Clement Lenglet het centrale fort verdedigde. De aanval van de atleet was veel sneller dan die van de Fransman, waardoor hij terugkwam en Mark-Andre der Stegen versloeg: 1-0. Twee minuten later was het bijna 2-0, maar Yuri Perchiche schoot naast.

De Test had echter gelijk moeten zijn na een goede rentree van Antoine Griezmann, maar hij miste.

Het was 1-1 na 14 minuten spelen. De Zhang liep een ongeslagen hoge bal op de achterste rij, maar wist hem heel slim naar Petrie te brengen. Hij kan voor balans gaan voor het open doel.

Na 1-0 bleven de Catalanen vooruitkijken, met gevaarlijke momenten voor Usman Temple en Jordi Alba.

In de 38e minuut was er een mooie link tussen Petri-Messi. Met de slimme hak vond het jonge talent de Argentijnse ster, hij was laag en droog: 1-2.

Een minuut later scoorde Griezmann, maar zijn linkse doelman werd onder vuur genomen door Simon. De formatie van Koman toonde goed voetbal in de eerste 45 minuten.

Na de theepauze was Williams weer als een klootzak uit een doos, maar Ronald Arazo stond daar met zijn voet. Messi leek na de uitstekende hulp van De Jong op 1-3 te staan, maar het zou buitenspel zijn geweest.

Oude klasse Messi

Messi liet in de 59e minuut zijn oude klasse weer zien. In de oudheid rolde hij de bal richting de lat, maar de bal belandde aan de buitenkant van de paal.

READ  Djokovic steunt Sverre, beschuldigd van mishandeling: "Hij kan met me praten" | Nu

Toch duurde het niet lang voordat Barcelona en Messi er een hadden gebouwd. Griezmann dacht dat hij de slimste in de box was en die kans zou hij meestal niet laten liggen: 1-3. Met zijn schot opnieuw op de paal in de 72e minuut had Messi vier punten kunnen scoren en de atleet omzeilde die regel.

In de 90e minuut werd Argentinië een beetje normaal, balverlies, Iker Munen gebruikte een goede manier: 2-3. Maar de ploeg uit Bilbao kreeg niet meer.

Barcelona is met een vangbal in Bilbao opgeschoven naar de derde plaats in La Liga. Het verschil van zeven punten op aanvoerder Atletico Madrid is nog steeds aanzienlijk omdat de lijstleider minder dan twee wedstrijden heeft gespeeld.

Voetbal update

Dagelijks het belangrijkste voetbalnieuws zoals interviews en previews.

Ongeldig e-mailadres. Bijvullen.

Volgens Hier Ons privacybeleid.

Written By
More from Arzu

‘Von der Leyen heeft geen contract met Brexit’ | Buitenland

Hoewel de Britse premier Johnson altijd heeft gedreigd de overeenkomst niet te...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *