Jahavi werkt graag samen met Malone bij PSV: “Hij maakt me beter” | Nu

Eran Zahawi songteksten over de samenwerking met Tony Malone bij de aanval van PSV. Israël scoorde zondag tweemaal op verzoek van Oranje-International in de heenwedstrijd tegen Ajax (2-2).

“Hij heeft me twee goede kruisen gegeven”, zei Jahavi WIJ Over de aids van Malone. “Die combinatie was zo goed. Ik hoop dat we samen blijven spelen en elkaar helpen. Dan kunnen we beter met elkaar samenwerken. Dat is het.”

Op verzoek van Malone gaf Jahan Gruzf twee minuten later de leiding aan Jahawi PSV. Twintig minuten later vond de 33-jarige spits het net terug na het voorbereidende werk van zijn twaalfjarige juniorenteam.

“Tony heeft veel kwaliteiten. Hij past goed, beweegt goed”, prijst Zahawi. “We moeten beter in elkaar zijn. Hij heeft me beter gemaakt vandaag. Ik zal hem beter maken in de volgende wedstrijd. Hoe zou het moeten zijn als twee aanvallers samen spelen.”

Jahavi scoorde zijn tweede en derde wedstrijddoelpunt voor PSV tegen Ajax. “Natuurlijk ben ik enthousiast over mijn doelen en mijn spel, maar ik ben trots op het team. Het is een erg moeilijke wedstrijd.”

Malone: ​​’Ik weet vaak wat hij wil’

Malone is ook erg te spreken over de samenwerking met Jahavi. “Ik weet vaak wat hij wil”, zegt hij WIJ. “Ik voelde dat hij ergens dichtbij was, en dan geef je hem de bal. Natuurlijk wil je scoren als spits, maar dit is ook leuk.”

Malone had gemengde gevoelens over de balans tegen Ajax. “Het valt een beetje tegen, maar over het algemeen is een balans niet goed. Ik ben trots op hoe we hebben gespeeld.”

READ  Democraten landen in een laatste dubbele poging om Trump de schuld te geven, maar de kansen op overwinning zijn klein

Door de loting in Amsterdam staat PSV tweede op de ranglijst. Het gat voor koploper Ajax is slechts één punt.

Bekijk resultaten, positie en programma op ERTVC

Written By
More from Arzu

‘Nu hebben we twee spelers die clubs bang maken’

Dinsdag 19 januari 2021 om 00.35 uur• Daniel Cabot KertzUpdate laatst bijgewerkt:...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *