John van den Brom en Zenk bereiken een akkoord | Amerikaans voetbal

Van Den Brom, een viervoudig landskampioen uit Limburg, België tot medio 2023, heeft zich aangemeld bij de fusionclub en zal het tennisteam opnemen als assistent. Van Den Brom zal in de uitwedstrijd van zaterdag tegen Sindh-Druiden nog geen plaats op de bank innemen. Hij bekijkt de wedstrijd vanaf de tribune.

Zestien maanden

De Amersford-trainer, die voorheen hoofdtrainer was bij AGOVV, ADO Den Haag, Vitesse, Anderlecht en AZ, staat zestien maanden onder contract bij FC Woodrech en zit vast tot medio 2022.

De voorbereidingen voor de wedstrijd tegen Ajax en die wedstrijd van aanstaande zondag worden getroffen door wedstrijdcoach Rene Hawke, die voormalig FC Twenty20-coach Zhang FC Utrecht coachte en een hoog opleidingsdiploma heeft. Hij wordt bijgestaan ​​door Rick Cruz.

FC Utrecht zoekt op de coachingmarkt naar een definitieve opvolger. Daarvoor waren de namen Mark von Pommel en Henk Fraser in omloop. Die laatste zit al een tijdje bij FC Utrecht en heeft een verleden als speler bij Dome City. Interim-coach Hague heeft de ambitie uitgesproken om lang voor de ploeg te staan. T Trent was voorheen hoofdtrainer bij FC Emmen, SC Kampur en FC Twente.

READ  Het kabinet werkt aan een betere bescherming van de klanten van webwinkels
Written By
More from Arzu

‘Aanval PSV is in goede handen bij scouts van Europese topclubs’

Uit Nederlandse ochtenddocumenten blijkt dat de overwinning van PSV op Omania Nicosia...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *