Klokkenluider beschuldigt D66 lid van Weidepraktijken | Huiselijk

Klokkenluider vertelde zijn verhaal op Wright. Zoals de site van de schrijvers anoniem verhalen kan posten.

Lobist en T66-strateeg Franz von Trimmelan spelen een sleutelrol in het mediaverhaal. “Frankrijk begon een vervelende kleine man te worden toen ik zijn verzoek opgaf. Hij wilde relevanter en seksueler zijn. Dat was ik niet. Ik kon mijn ambities op het feest vergeten.”

Volgens Whistleblower zijn steeds meer vrouwen het slachtoffer geworden van van trimmelon, maar velen hebben het niet aangedurfd om het te presenteren. ‘Ik wil gerechtigheid voor alle vrouwen die hun verhaal niet durven te vertellen. Tot op de dag van vandaag lijd ik veel meer onder de bedreigende houding van mannen als Franz von Trimmelan, die door hun bondgenoten in invloed zijn gehuld.’

In de eerste reactie heeft Von Trimmelan het ‘over innovatie, waarin ik me niet helemaal identificeer’. “Los van mijn persoonlijke gevoelens vind ik het vreselijk dat dit rapport gevolgen heeft voor systemen als D66 en onze consultatie; situaties waarin we buitensporig gedrag niet tolereren”, schrijft Van Trimmelan. “Het is goed om D66 zorgvuldig te onderzoeken. Ik kijk er naar uit. “

Het campagnebureau zegt “erg overstuur” te zijn over het nieuws. Het neemt ook deel aan het onderzoek van D66. Gelijkaardige MeToo-rapporten zijn nog niet binnengekomen op kantoor, wordt benadrukt.

‘Cock Info’

Volgens de schrijver weet partijleider Gock wat er in het verleden is gebeurd. “Frankrijk is een belangrijke adviseur van de nieuwe partijleider, Sigrid Cock. Hij is zich bewust van het onaanvaardbare gedrag dat hij heeft tegenover vrouwen op het feest. Mensen kunnen haar tenslotte niet aanvallen, dus het kan haar ook niet aanvallen. Het feit dat zulke mannen zich om hen heen verzamelen, maakt me hopeloos. “

READ  Rutte 'geschokt' door bedreigingen aan OMT-leden | Huiselijk

Het is op dit moment niet bekend wat hij gaat doen na het verlaten van de post. Zijn verklaring zei er niets over. “Ik heb de Nationale Raad gevraagd om een ​​extern en onafhankelijk onderzoek uit te voeren. We kunnen erachter komen wat er hier is gebeurd in een proces dat voor alle betrokkenen van belang zal zijn.”

Cock hoopt dat de anonieme schrijver vorderingen zal maken. “Ik begrijp dat de schrijfster haar verhaal nu anoniem heeft verteld, maar ik hoop dat ze daartoe bereid is in de vertrouwde context van dit externe en onafhankelijke onderzoek. Ik doe dit verzoek niet alleen aan haar, maar aan iedereen die daarin geïnteresseerd en bereid is. Er is maar één manier om dit te doen: daadkrachtig optreden. “

Written By
More from Arzu

63-jarige ‘Opa Dwarka’ is gearresteerd in verband met de verdwijning van Sumantha Bansi

Een andere verdachte in de zaak van de verdwijning van Sumantha Bansi...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *