KNVP stelt Zhang PSV-Kampura uit vanwege coronabesmetting thuisploeg | Nu

De wedstrijd tussen Jong PSV en SC Kampur in de categorie keukenkampioen wordt maandagavond afgelast. De KNVP heeft het spel verplaatst omdat er veel coronabesmettingen zijn onder Eindhovenaren.

Hoeveel spelers van Zhang PSV besmet zijn met het COVID-19-virus is nog niet bekend. De KNVB wil het toernooi voortzetten als de clubs minimaal dertien spelers mobiliseren, maar het Eindhovense team wint niet.

“Ook al stonden er niet veel mensen aan onze kant, we hadden graag gespeeld, maar we weten allemaal in welke speciale momenten we momenteel leven”, zegt Art Director Graf von Kampur. Twitter.

“Er zijn duidelijke limieten gesteld voor het seizoen. Als het aantal besmettingen bij Zhang PSV te hoog is, kan er niets anders meer worden gedaan. (Zhang) Ik hoop dat iedereen op BSV veel vooruitgang boekt en de wedstrijd snel inpikt.”

Ook de hoofdmacht PSV is besmet met het coronavirus

De corona-explosie bij PSV-beloftes is geen grote verrassing, want ook belangrijke spelers verliezen door het virus veel spelers. Dus BSV wilde zondag geen actie ondernemen tegen ATO Den Hawk (4-0-winst), maar KNVP wees het verzoek af, tot grote ergernis van algemeen directeur Doon Gerbrands en coach Roger Schmidt.

PSV miste minder dan negen positief geteste militairen op het COVID-19-virus tegen ADO. ‘Dat weet de KNVP’, mompelde Schmidt. “Ze zeggen dat we genoeg spelers hebben om elke drie dagen te spelen. Ik denk niet dat ze iets van voetbal af weten.”

Met Zhang BSV-Kampur afgelast is er maandagavond nog maar één wedstrijd in de categorie keukenkampioen: het jonge AZ krijgt Telstar.

READ  வாழ்க | Demonstratie tegen corona-activiteiten beëindigt Museumvliegtuig | Huiselijk

Bekijk programma, resultaten en positie in de sectie Keukenkampioen

Written By
More from Arzu

Spanje kiest voor harde corona-aanpak: regering wil avondklok tot mei volgend jaar | Buitenland

Spanje wil de komende winter met een harde aanpak het coronavirus onder...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *