Komanum de Jong en Perzië | Doordrenk de borst met Europees voetbal

Achtste finale C.L.FC Barcelona speelt in de achtste finale van de Champions League tegen Paris Saint-Germain (PSG). De Spaanse club en de Franse kampioen, de finalisten van vorig seizoen in de Champions League, werden geloot.
Coach Ronald Koeman zag zijn ploeg afgelopen dinsdag hun opwachting maken in de laatste groepswedstrijd tegen Juventus (0-3). Dus Barcelona nam de tweede plaats in, dus ze wisten dat het een team zou aantrekken tegen de winnaar.

Barcelona en Paris Saint-Germain stonden vier seizoenen geleden tegenover elkaar in de achtste finale van de Champions League. In maart 2017 won PSG met 4-0. Barcelona ging door naar de kwartfinales met 6-1 in Camp Nou. De laatste drie overwinningen van het thuisteam vielen tussen de 88e en 95e minuut.

Titelverdediger Bayern München, die vorig seizoen Barcelona met 8-2 vernederde in de kwartfinales, heeft zich aangesloten bij Lazio. Atlanta neemt het op tegen Real Madrid, dat afgelopen woensdag Ajax zou verwijderen.


Spanje en Duitsland zijn het best vertegenwoordigd met elk vier teams in de achtste finale. PSG en FC Porto zijn de enige twee teams die niet in de vier grote competities zitten (Spanje, Engeland, Duitsland en Italië). De eerste wedstrijden worden gespeeld op 16, 17, 23 en 24 februari. De omzet zal binnenkomen op 9, 10, 16 en 17 maart.

READ  De wereldberoemde muziekproducent Bill Spector (81) is overleden Nu

© AFP

© EPA

Written By
More from Arzu

Het kabinet werkt aan een betere bescherming van de klanten van webwinkels

Mensen die iets in de online winkel kopen, moeten beter worden beschermd....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *