Live ErTVC: Finord 0-0 bij pauze tegen Heeranween | Amerikaans voetbal

Feynord is ook nog in bedrijf. Rotterdammers krijgen tussendoor vanaf 21.00 uur een scan.

Steven Perquis keert terug naar de site in Finnord. De aanvoerder stond zondag in de wedstrijd (1-0) tegen Wittes wegens fysieke problemen buitenspel, maar keerde om 21.00 uur in De Quie terug in de aftrap tegen Ski Heeranwein. De Deense spits Nikolai Jrgensen en de Colombiaanse spits Luis Cinestera kwamen de afgelopen weken een paar keer langs na een lange afwezigheid, waarbij trainer Dick Advocate niet in de selectie zat.

Voor de laatste wedstrijd van het kalenderjaar gaat De Hoganer terug naar het bekende 4-3-3-patroon nadat hij zijn ploeg van Witches naar Arnhem had overgebracht. Perquis loopt voorop met Brian Linson en Luciano Nursing. Lutheral Keertruida Bart geeft de voorkeur aan de New Coop voordat hij door de advocaat wordt terugverwezen naar de bank. Marcos Seneca creëert een duo op het middenveld met Eric Potagin. Euros Spogic zit op het bed.

Sven van Peek maakt voor het eerst dit seizoen deel uit van de selectie. De bewaker verwondde het been in het product en moest weer enkele maanden genezen.

In Heerenwine ontbreekt naast de geschorste verdediger Powell Bochnievich ook spits Mitchell van Bergen, die de thuiswedstrijd van zondag tegen Heracles Almelo (1-2) had verloren. Van Bergen werd vervangen door Oliver Batista Meyer, die met Henk Weirman en Benjamin Niekren de Friese Vanguard vormde.

Zie rijen, doelpuntenmakers, resultaten en gedetailleerde details hier Statistieken Alle Dools en woensdag programma.

Ajax

Ajax verloor met twee punten in de uitwedstrijd tegen Willem II. De ploeg van trainer Eric Den Hawk kwam in Tilburg bij een gelijkspel terecht: 1-1.

READ  Ajax-debutant verslaat probie: 'Dit is een begin' | Nu

Anthony Ajax kwam in de vierde minuut op voorsprong (0-1). Quasi-Wright maakte in de 54e minuut gelijk.

Ajax zal met korte winterintervallen nog steeds aan de leiding komen, met 1 punt voorsprong op PSV. De twee titelkandidaten hervatten het seizoen op 10 januari met een gezamenlijk gevecht in de Johann Gruzf Arena.

Ajax-trainer Eric Ten Hugh

Ajax-trainer Eric Ten Hugh

De

Voetbal AZ en Vitesse begon om 16.30 uur. De Alkmaters behaalden hun derde opeenvolgende overwinning op LKTV. De Alkmarters versloegen woensdag de 3e plaats Witts met 3-1. AZ won eerder van FC Twente (1-3) en Willem II (5-3).

Jesper Carlson opende de score in de 5e minuut na een fout van Maximilian Whitteck. Myron Pod verdubbelde de voorsprong van AZ in de 40e minuut. Witts heeft hiervoor de kans gemist.

Laten we beginnen met de Disney Regents AZ.

Laten we beginnen met de Disney Regents AZ.

Na de doorbraak door Lois Openda stortte het verdiende linkdoel in elkaar. Invaller Ferdie Droze maakte een kwartier voor tijd een einde aan de wedstrijd van een 3-1-gelijkspel. Hij was toen alleen op het veld.

AZ heeft na dertien wedstrijden 26 punten. De blanken hebben veertien keer gespeeld en hebben 29 punten. Zondag F.C.

Jesper Carlson was bij de start trefzeker.

Jesper Carlson was bij de start trefzeker.

BSV

PSV won de laatste competitiewedstrijd voor de korte winterstop. Het Eindhovense publiek was dinsdag erg sterk met 4-1 voor VVV-Wenlow, waarbij het resultaat op hetzelfde niveau kwam als voorzitter Ajax, dat woensdag het jaar afsluit met een ontmoeting met Willem II.

De ploeg van trainer Roger Schmidt start op 10 januari opnieuw op ERTV met een wedstrijd tegen Ajax. VVV staat momenteel op de 15e plaats met 9 punten uit de eerste veertien duels.

Elzero Elijah leidde FC Utrecht.

Elzero Elijah leidde FC Utrecht.

FC Utrecht

Na zes competitiewedstrijden en één bekerwedstrijd zag Ren ே Hague dinsdagavond zijn FC Utrecht-zege van zich af.

Hague is de tijdelijke erfgenaam van John van den Brom, die eerder deze maand naar Racing Jenk vertrok. De ambitieuze clubleiding van FC Utrecht zal tijdens een korte winterstop de prestaties evalueren.

Julio Pleguezulo van FC Twente Duel met Spartan Mario Engels.

Julio Pleguezulo van FC Twente Duel met Spartan Mario Engels.

Sparta

Sparta gaat met een goed gevoel de winterstop in. Rotterdam versloeg subtop FC Twente met 2-0 op Enshide. Daarmee maakte de oprichting van coach Henk Fraser de stijl in 2020 compleet met een sterk eindmomentum. Sparta heeft in de afgelopen zeven wedstrijden 15 punten gescoord. Teleurstellend FC Twenty20 daarentegen verloor voor de derde keer in de laatste vijf duels.

Fortuin

Fortuna Citadel eindigde dit jaar beter. De ploeg van coach Sjord Uldy versloeg dinsdag RKC Valvijk in blessuretijd (2-1) en was in december ongeslagen. Eerder deze maand versloeg Fortune Willem II (3-2) en Heracles Almelo (1-2) en speelde gelijk tegen FC Utrecht (1-1).

Programma Competitieronde 14

Dinsdag 22 december

  • Fortuna Siddharth – RKC Valviz 2-1
  • FC Emmen – FC Utrecht 2-3

Woensdag 23 december

16.30 uur:

18.45 uur:

20.00 uur:

  • ADO Den Haag – PEC Zwolle
  • F.C. Croningen – Heracles Almelo
READ  Live: PSV doet weer iets, AZ nog OK | Amerikaans voetbal

21.00 uur:

  • Phenord – sc Heeranween

Voetbal update

Dagelijks het belangrijkste voetbalnieuws zoals interviews en previews.

Ongeldig e-mailadres. Bijvullen.

Volgens Hier Ons privacybeleid.

Written By
More from Arzu

Hakeem GH met Chelsea volledig overtroffen door Manchester City | Amerikaans voetbal

Hakeem Sieg keerde terug naar de basis in Chelsea. De oud-Ajacied liep...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *