Man (33) doodgeschoten in Astorf

De 33-jarige man die vorige week werd neergeschoten in de wei aan Hogness Street in Astorf, is waarschijnlijk het slachtoffer van een vergissing. Het slachtoffer werd geïdentificeerd als Sardar Ai. Die dodelijke nacht reed hij in de auto die hij had geleend. Er is nog steeds geen spoor van de dader of daders.

Sardar Ii rijdt in een zwarte Volkswagen Polo geleend in de nacht van 19 op 20 oktober. Hij werd kort voor 14.00 uur neergeschoten. Buurtbewoners die de beelden hebben gehoord, bellen de politie. Ai wordt opgewekt en naar het ziekenhuis gebracht, waar hij gewond raakt en sterft.

Een dag na de schietpartij belde een politiewoordvoerder ‘Komt voor in politiesystemen‘, Maar geen schuld werd onthuld. Nu blijkt dat dit geen verband hield met zijn overlijden. De politie houdt alle schoten open, maar ik denk dat Ai misschien verkeerd is begrepen door iemand anders, meestal een zwarte Volkswagen Polo-coureur.

Getuigen gezocht

Kort voor zijn dood nam Serdar Ai een vriend uit Astorf mee naar Quesenveld. De politie vermoedt dat hij al is opgespoord, dus zoekt mensen die er meer van weten. Velen werden gezien rond de plaats delict. Daar zagen getuigen twee in duisternis geklede mannen via de Hogeneskratch richting Astorburg lopen. Ze waren misschien schuldig, maar ze kunnen ook getuigen zijn en de politie staat erop dat ze contact met hen willen opnemen.

Een observatiefilm toonde ook aan dat verschillende auto’s kort voor en na de schietpartij van de scène wegtrokken. De politie zoekt degenen in de auto’s.

READ  Het Ajax van CL Yardstick: meer waard dan Porto en meer ervaren dan Atlanta | Nu

Meer informatie over de zaak staat deze week in het onderzoeksplan Console 020.

Written By
More from Arzu

Basakshir stunt tegen United door Fosu-Mensa en Van de Peek, Janet en Lazio | Champions League

Manchester United heeft hun eerste nederlaag geleden na twee overwinningen in de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *