Marys Elsinga is in de war door de gelijkenis met het personage van Elise Shop

Geen van de slachtoffers vanavond was Mariek Elsinga TV Kantine. Dit seizoen wordt RDL Boulevard opnieuw uitgebracht door Carlo Boshard en zijn team. Imitatie King heeft de taak op zich genomen om niet één, maar twee boulevardgezichten te nemen. Je kunt hem zien als onze look-alike en entertainmentexpert Rob Cousins. Irene Moores neemt de rol op zich van royalty-expert Justin Marcella.

Ellis mag de winkel natuurlijk niet missen. Ze keert terug als Nikki ‘Pla Pla Chocolate Custard’ Blesson en Marike!

“Ik zag die foto vanmorgen en dacht even eerlijk dat ik hem zelf zag”, zei Mariak vanmorgen tegen Kmusik. Niet alleen de presentator is onder de indruk, ook radiomaatje Mattie Walk ziet Ellis ‘presentatie als’ prachtig ‘.

Matteo zal waarschijnlijk ook dit seizoen passeren, want een paar weken geleden op de uitzending vroeg Marike Matteo om tips en zei dat hij Carlo aan de lijn had. “Ik zou het een grote eer vinden”, zei DJ.

Natuurlijk is het TV Kantine Meer voor ons. Zo spelen Carlo en Ellis hun eigen coronaversie van George Baker’s nummer ‘Una Paloma Blanca’, neemt Loretta de rol van Shriver Beatrice op zich, treedt Rene La Blanc op en schittert zelfs onze eigen Miljushka Witsenhausen op de show!

READ  Kinderartsen: 'Jonge kinderen vaccineren tegen rotavirus en hygiëne vrijgeven'
Written By
More from Arzu

26 meer Trump verontschuldigt zich, waaronder voormalig campagneleider Manafort Nu

De Amerikaanse president Donald Trump bood woensdag zijn volledige verontschuldigingen aan aan...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *