Mbappé | PSG heeft nu pijn tegen Monaco na doelpunten van

Paris Saint-Germain leed vrijdag een verpletterende nederlaag in de Ligue 1. De Farizeeën verloren in de tweede helft met 3-2 van AS Monaco.

Aanvankelijk had PSG geen probleem. Na 37 minuten was het al 0-2. Kylian Mbabane, die een paar weken later terugkeerde van een blessure, opende in de 25e minuut de score tegen zijn oude club met een goede acceleratie en verdubbelde de marge met een strafschop tien minuten later.

Na rust was dit echter helemaal verkeerd voor PSG. Kevin Woland, die afgelopen zomer werd gepakt door Bayer Leverkusen, scoorde een gelijkspel in de 52e minuut (1-2) en bracht de stand in evenwicht met een andere ticker (2-2) in de 65e minuut.

PSG trok zich volledig terug uit de film en, tot overmaat van ramp, gaf Monaco een geschenk van succes. Abdu Diallo verloor de bal van Voland en liet hem vallen in het strafschopgebied, waarna hij een rode kaart kreeg, waarbij Chess Fabregas de strafschop gebruikte om er 3-2 van te maken.

Bij PSG arriveerde Neybar, die al enige tijd vermist was vanwege een blessure, een uur later voor Angel de Maria, maar hij kon een schaamte niet vermijden. Mitchell Bucker, die woensdag bij Jong Oranje speelde, werd tweede in de tweede helft.

Ondanks de derde nederlaag van het seizoen blijft PSG aan kop in League 1. Ze staan ​​vier punten voor op nummer twee Monaco, de dominante landskampioen. De nr. 4 Olympic Marseille heeft meer puntenverlies dan de PSG, die nog twee wedstrijden heeft gespeeld.

Zie Resultaten, Programma en Niveau 1

READ  Memphis geeft oranje complimenten: 'Ik weet niet hoe vaak ik werd geschopt'
Written By
More from Arzu

Het Ajax van CL Yardstick: meer waard dan Porto en meer ervaren dan Atlanta | Nu

Ajax begint woensdag na het droomseizoen 2018/2019 en de frustratie van vorig...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *