McKelly speelt een sleutelrol in PSG; V / D Peak wijdt zich aan Bruno Fernandez

Op dinsdag 24 november 2020

Paris Saint-Germain dinsdagavond R.P. Wraak op Leipzig. Doordat de Parijzenaars nog steeds hun eerste wedstrijd in Duitsland verloren, won het team van coach Thomas Toussaint vanavond. Dit kwam door een zeer gemakkelijke penalty van scheidsrechter Danny McKelly: 1-0. Manchester United won de andere wedstrijd in Groep H, die eindigde in een 1-1 gelijkspel met Istanbul Basakshir: 4-1. In navolging van de briljante Bruno Fernandez speelde Tony van de Peek een uitstekende wedstrijd als controlerende middenvelder.

Paris Saint-Germain – R.P. Leipzig 1-0
Tien minuten nadat Marcel Sabitzer op de enkel van Angel Di Maria tikte en de aanvaller vrijwillig op de grond viel, wees Danny McKelly naar het punt. Neymar nam plaats achter de bal en deed er ongeveer tien seconden over om Peter Kulasi in te halen, al was de doelman er bijna: 1-0. Het team van Thomas Toussaint slaagde er echter niet in de wedstrijd onder controle te krijgen. R.P. Leipzig kreeg meerdere keren de kans op een gelijkspel. Amado Hydra’s poging was een prooi voor Keeler Nawaz, Yusuf Paulson had zijn visie niet, net als Emil Forsberg. Kort voor rust kwam hij tussen Abdu Diallo en Markinhos, die op doel lag.

Samenvatting van Paris Saint-Germain – R.P. Leipzig

Net als bij de eerste helft hadden kleine en grote overtredingen een negatieve invloed op het tempo van de wedstrijd na rust. Minuten na de pauze vloog een van Forsbergs races over de lat en minder dan een uur na de wedstrijd schoot Killian Mbabane na de vrije trap van De Maria. Justin Kluward arriveerde een paar minuten later voor Danny Olmo, in lijn met de Nederlander, die de verdediging van Leipzig Parijs meer onder druk zette. Het was een goede mogelijkheid voor Paulson toen Angelino van voorzet naar doel kopte. Julian Knucklesmann deed er alles aan om nog een laat gelijkspel af te dwingen, maar de verliezend finalist van vorig seizoen overleefde.

READ  Er is nog steeds geen reden voor een referendum over democratie, 'het slaat nergens op'

Manchester United – Istanbul Basakshir 4-1
Van de Peek creƫerde een besturingsblok met Fred, tien met Bruno Fernandez. Manchester United verspilde geen tijd op Old Trafford en stond in de tweede minuut tegenover Marcus Rashford-doelman Mert Genok. Zeven minuten later was het een overwinning voor United. Bruno Fernandez wachtte tot de bal uit een hoekschop in de hoek van het strafschopgebied viel en raakte plots hard en briljant het snijgebied: 1-0. Kort daarna finishte Rashford na een ongeƫvenaarde break op verschillende United-schijven, maar het buitenspel mocht niet mikken.

Samenvatting Manchester United – Istanbul Basakshir

Negentien minuten later besloot doelman Alex Dellas om de bal van links naar spits Edinson Cavani voor te zetten. Doelman Konok dacht de voorzet te onderscheppen, maar liet de bal glijden, zodat Bruno Fernandez de bal vrij in een leeg doel schoof: 2-0. Een kwartier later kreeg de Engelsman een penalty toegekend nadat hij achter de neppe Pollingoli Rashford was gerend. Bruno Fernandez, de vaste penalty-shooter van United, liet het werk over aan Rashford, die scoorde: 3-0. Basakshir verscheen ook twee keer op een gevaarlijke manier, waarbij Temba Pa eerst het hoofd zag en daarna in een slechte hoek bij het blok van Harry Maguire.

Daarmee was de wedstrijd voorbij en was de ervaring na rust voor beide goals laag. Cavani kwam iets te laat voor de bal en dwong Genoc te onderscheppen, terwijl invaller Mason Greenwood een hoopvolle poging zag worden afgeblokt. Een kwartier voor tijd bracht Denise Terre de spanning enigszins terug. De voormalige aanvaller van Go Ahead Eagles verraste De Gea ineens door van afstand een vrije trap te schieten. De doelman was er nog, maar de doellijntechnologie toonde aan dat de bal achter de lijn lag: 3-1. Pasakshir werd aangestuurd, maar kon niet scoren en zag United op de counter slaan. Van de Peake stuurde Greenwood diep, die op Daniel James uitbreidde. De Welshman veranderde de bal vervolgens in een leeg doel: 4-1.

READ  China veroordeelt het vertrek van Hong Kong


Written By
More from Arzu

Mercedes zegt Russell catastrofale valkuil bij radioprobleem | Nu

De dramatische valkuil van Mercedes tijdens de Zakir Grand Prix op zondag...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *