Memphis geeft oranje complimenten: ‘Ik weet niet hoe vaak ik werd geschopt’

Er was een zwak uitgangspunt en een verschrikkelijk veld Memphis Depoy Een speld aan de zijkant tijdens de Nations League-wedstrijd Polen. De man die het Nederlands elftal raakte, vindt genoeg sporen.

Oranje won met 1-2, maar bleef in eerste instantie achter. ‘We zijn niet goed begonnen, niet scherp. Dan moet je het weer repareren. Het is zo frustrerend,’ zuchtte Memphis. WIJ. “Kijk, maar wij niet. Dan moet je iets verzinnen. Nu staat de druk weer op ons, het hoeft gewoon niet. Daarin moeten we onszelf bekritiseren.”

Nederland Creëerde veel kansen, maar achterin stond de deur constant open. . Het was schandalig, ”vervolgt Memphis. ‘Toch trek je hem in de tweede helft recht. We vechten die strijd en we kunnen onszelf prijzen. Ik weet niet hoe vaak ik hem heb geschopt.’

Memphis maakte samen met Giorgino Vijnold het verschil tegen de Polen. Hij gooide een strafschop achter doelman Lucas Fabianski. ‘Ik probeer naar mijn intuïtie te luisteren. Soms luid, soms zacht, zoals Panenka.’ Veertien van de laatste twintig doelpunten waren nu gepast. “We hebben het er alleen maar over gehad: waarom hebben we het twee jaar geleden niet gedaan? We weten het niet. Hoop? De rol die je krijgt? We willen belangrijk zijn, maar het hele team zoekt ons goed.”

Memphis scoorde zondag als linkshandige spits tegen Polen. “Ja, het was geweldig”, zegt hij met een knipoog over zijn toestand. “Maar uiteindelijk gaan we niet verder, we willen prijzen winnen”, besluit hij.

Written By
More from Arzu

Waarom kan het Europees kampioenschap cyclocross dit weekend doorgaan?

Zwemmen, basketbal, schaatsen Er zijn veel gevallen waarin eerst een studie moet...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *